Forbes Travel Guide elismerés a Kempinskinek

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2024. 02. 08. 08:33

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest egymás után nyolcadik alkalommal szerepel a Forbes Travel Guide értékelési listáján.

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest egymás után nyolcadik alkalommal kapta meg a díjat

A Forbes Travel Guide (FTG) tegnap nyilvánosságra hozta a legutóbbi minősítéseinek eredményét. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest az FTG értékelési rendszerében ismét a megtisztelő “négycsillagos” besorolást kapta. (Az FTG minősítési rendszerében használt négycsillagos kategória nem azonos az európai szállodaminősítési rendszer szerinti besorolással!) A Kempinski Hotel Corvinus Budapestről szóló értékelés is megtalálható a ForbesTravelGuide.com oldalon.

„A Kempinski Hotel Corvinus Budapest egymás után nyolcadik alkalommal kapta meg ezt a díjat. Nagyon büszkék vagyunk a szálloda munkatársainak rendkívüli teljesítményére. Az FTG értékelése releváns visszajelzést ad számunkra mind termék-, mind szolgáltatási szempontból. Egyrészt visszaigazolja erőfeszítéseink eredményét a szálloda közösségi tereinek, szobáinak és lakosztályainak folyamatos felújításában. Másrészt arra ösztönöz bennünket, hogy továbbra is egyedi és emlékezetes élményeket nyújtsunk vendégeinknek.” – mondta Stephan Interthal, a Kempinski Corvinus vezérigazgatója.

„Az idei eredmények előrevetítik az egyre izgalmasabb utazási élmények iránti kereslet ugrásszerű növekedését.” – mondta Amanda Frasier, a Forbes Travel Guide értékelésekért felelős elnöke. „Ezek a szállodák saját kategóriájukban az élvonalba tartoznak és meghatározzák a luxus jövőjét a design, a vendéglátás és a wellness terén. A 2024-es nyerteseink közül több különleges hely található a Közel-Keleten és Afrikában, rekordszámú díjazottal bővültek ezek a régiók. Jó szívvel ajánljuk a 2024-es győzteseket, akiket arra bátorítunk, hogy továbbra is friss, új vendégélményeket nyújtsanak.”

Kapcsolódó cikkeink