A Kempinski Hotel Corvinus Budapest komoly szakmai elismerése

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2023. 02. 15. 08:49

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a Forbes Travel Guide (FTG) értékelési rendszerében ismét a megtisztelő “négycsillagos” besorolást kapta. (Az FTG minősítési rendszerében használt négycsillagos kategória nem azonos az európai szállodaminősítési rendszer szerinti besorolással!)

A szobákat és a lakosztályokat a közelmúltban újították felA Kempinski Hotel Corvinus Budapest az egyik leginnovatívabb luxusszálloda a magyar fővárosban. A belváros szívében található szálloda 353 szobában és lakosztályban egyedi szolgáltatásokat nyújt vendégeinek. A földszinten található “Budapesti Gasztronómiai Negyed” – a szálloda saját éttermi koncepciója -, változatos kulináris élményeket kínál a  Nobu Étteremben, az ÉS Bisztróban, az ÉS Deliben, a The Living Roomban és a Blue Fox The Bárban. A Kempinski The Spában a természet gyógyító erejét felhasználó masszázsokat és kezeléseket a négy évszak ihlette. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a városban az első és egyetlen szálloda, amelynek saját műgyűjteménye van, a szobrok és festmények a szobákat, lakosztályokat és közös tereket díszitik. A földszinti galéria a kortárs magyar festészet bemutatását szolgálja. 

„Idén egymás után hetedik alkalommal kerültünk fel erre a rangos listára, és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legjobb szállodái között szerepelhetünk, különösen annak fényében, hogy tavaly ünnepeltük a hotel fennállásának 30. évfordulóját. Bízunk benne, hogy a jövőben is kivételes élményeket kínálhatunk az igényes utazóknak. A közelmúltban felújított elegáns szobáinkban és lakosztályainkban a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtjuk vendégeinknek.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda vezérigazgatója.

Kapcsolódó cikkeink