Food Service hírlevél, március 4, címlaphír!
„Testvérlapunk” cikkének – képünkön látható – címe magyarul: A vendéglátó szakma keményen kritizálja a határozatokat!
Jó ilyen címet olvasni!
A cikk arról szól, hogy a szakma nagyon elégedetlen a Német Szövetségi-Tartományi Csúcstalálkozó márciusi vendéglátóhelyi terasznyitás kapcsán hozott döntésekkel.
A hazai érdekvédelmi szervezetek többsége is küzd – a kedves olvasót mindenképpen tájékoztatjuk, hogyan alakulnak a döntéshozók reakciói itt és ott.
Kapcsolódó cikkeink
Ötven új in-store éttermet nyit a Pingo Doce
Foodservice kínálatának bővítésével akarja magát megkülönböztetni a Pingo Doce az…
Tovább olvasom >Aggódik és megoldást sürget a Magosz elnöke az ukrán gabona behozatali tilalmának megszűnése miatt
Megoldást sürgetett a magyar gazdák érdekében az ukrán gabona behozatali…
Tovább olvasom >Ezt gondolják a magyarok az energiaválság, a háború és a zöld átállás összefüggéseiről
A magyarok háromnegyede szerint az ukrajnai háborúnak és a magas…
Tovább olvasom >További cikkeink
Ízvarázslás
A Nendo dizájnstúdió olyan poharat készített Japán legrégebbi sörmárkája, a…
Tovább olvasom >Sör felsőfokon
A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar magyar sörkultúráról szóló…
Tovább olvasom >Hóna alatt konyhapultjával… – A nap videója
Íme egy profi eszköz főzni tudók kempingezéséhez: a ComplEAT a…
Tovább olvasom >