Fiatal szakácsok versenye
A 2024–25-ös S. Pellegrino Young Chef Academy versenyre 30 év alatti séfek jelentkezhetnek június 19-ig egy olyan jellegzetes étel receptjének beküldésével, amely egyszerre képes közvetíteni a személyes elképzeléseiket, egyedi képességeiket és kreativitásukat. A korábbi évekhez hasonlóan az első kiválasztási folyamatban az ALMA, az Olasz Konyhaművészet Nemzetközi Iskolája értékeli a jelentkezőket, és az általuk leszűkített listán szereplő fiatal séfek vesznek majd részt a regionális döntőkön, amelyeket 2024 második felében rendeznek.
A díjért a regionális győztesek a nagydöntőn kelhetnek versenyre. A cím megszerzéséhez a séfeknek a páratlan technikai tudásukon túl kreativitásukkal is le kell nyűgözniük a nemzetközileg elismert és nagyra becsült séfekből álló zsűrit. A győztesnek továbbá a gasztronómiával kapcsolatos erős személyes meggyőződésről is tanúbizonyságot kell tennie, hogy a zsűri biztos lehessen abban, képes a pozitív változások katalizátorává válni. //
A cikk a Trade magazin 2024/4. lapszámában olvasható.
Kapcsolódó cikkeink
Szép Bocuse d’Or-szereplés
A Bocuse d’Or szakácsverseny tavalyi, Norvégiában tartott európai selejtezője után…
Tovább olvasom >S.Pellegrino Young Chef Academy: Magyar tehetség is szerepel a dél-európai és mediterrán regió döntősei között
A S.Pellegrino Young Chef Academy kihirdette a 2024-25 S.Pellegrino Young Chef Academy…
Tovább olvasom >Mit mondanak a vásárlók az új kereskedelmi eszközökről?
A Consumer Panel Hungary GfK–YouGov év elején megkérdezte paneltagjait online vásárlási szokásaikról,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves összevetésben
Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >