Fenséges Nyereményjáték a Császártól

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 03. 02:11

Kaiser termékeinkkel indítottunk május 2-án országos fogyasztói promóciót, amely június 29-ig tart és a „Kaiser: Fenséges Nyereményjáték a Császártól” elnevezést viseli. Célunk többek között, hogy minél több fogyasztó megismerje és megszeresse a termékeinket, amelyek már új csomagolásban vannak jelen a piacon. Kaiser márkájú termékeinkkel a húskészítmények változatos palettáját felvonultatjuk. A Kaisert a Fenséges Falatok kifejezéssel lehet a legjobban jellemezni, ez a két szó a szakmai hitvallásunk is, megbízható és kategóriájában legjobb minőségű termékeket igyekszünk készíteni. A Kaiser szeletelt szalámik és kolbászok méltán rendelkeznek a Kiváló Magyar Élelmiszer védjeggyel.

kaiser_OP_kivitel_kics_opt

A promócióban az összes Kaiser önkiszolgálós termékünk részt vesz, amelyeket akciós címkével látunk el. Garantált napi, heti nyereményeink vannak. Összesen 2,5 MILLIÓ Ft értékben sorsolunk ki ajándékokat a nyereményjáték ideje alatt. Akár egyetlen Kaiser termék vásárlásával is nyerhet a fogyasztó, aki pályázhat sms-ben vagy online. Naponta kisorsolunk egy 10 000 Ft értékű Kaiser termékekből álló ajándékcsomagot. A szerencsés nyertesek ezáltal a Kaiser portfólió számos termékét megismerhetik és megízlelhetik. Hetente kisorsolunk.

100 000 Ft-ot azok között, akik az adott héten velünk játszottak, fődíjként pedig a promóció teljes időtartama alatt velünk játszók között 1 MILLIÓ Ft-ot sorsolunk ki. Nyerteseinket a Class FM reggeli műsorában, a Morning showban minden nap megszólaltatjuk.(X)

Kapcsolódó cikkeink