„Feljavított” Garden Gourmet növényi burgert dob piacra a Nestlé
Európában tervezi piacra dobni a Nestlé a Garden Gourmet Sensational Burgert, amely egy javított és „húsosabb” változata a Garden Gourmet növényi alapú burgernek.

Még finomabb lett a növényből készült hús
A Nestlé egy éve kezdte el árulni a Garden Gourmet-t, és azóta másodszor változtatott a recepten. Az összetevők között természetes szóját, búzafehérjét, valamint repce- és kókuszolajat találunk. A burger színét természetes növényi kivonatok adják.
Checkout
Kapcsolódó cikkeink
A Nestlé immunterápiákat fejleszt az élelmiszerallergiák leküzdésére
Az Enterome biofarmakológiai vállalat stratégiai kutatás-fejlesztési együttműködési és licencszerződést írt…
Tovább olvasom >Magazin: A kereskedelem tartja magát, de van hova nőnie – A stratégiai munkaerőterv nélküli FMCG-cégek megítélése nagyot esett
A klímapolitikában és a munkaerőhiányban az a közös, hogy mindkét…
Tovább olvasom >Itt vannak az első hazai fogyasztói kutatások a növényi alapú élelmiszerekről
Ha a kiskereskedelmi boltok polcain és az éttermek étlapjain láthatóan bővülő…
Tovább olvasom >További cikkeink
Drasztikus lépésekkel spórolnak a kiskereskedelmi láncok
Az egyre növekvő energiaárak nem várt lépéseket eredményeznek. Néhány európai…
Tovább olvasom >Agrárminisztérium: az őszi munkákat már az új szabályok mentén érdemes tervezni
Már az idei ősztől új szabályok mentén, az erősödő uniós…
Tovább olvasom >Így lesznek finomabbak a halételeink: őshonos magyar halfajok tenyésztését tökéletesítették
Három őshonos magyar halfajta, a ponty, a süllő és a harcsa…
Tovább olvasom >