Ezek a programok várják Önt a Sirha Budapest 2020 kiállításon

Szerző: Trademagazin Dátum: 2020. 01. 20. 09:36

Február 4-6. között már negyedik alkalommal rendezik meg az élelmiszeripar, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar, csomagolóipar és gasztronómia szakmák legjelentősebb hazai és régiós szintű fórumát, a Sirha szakkiállítást.

A kiállítás kiemelt médiatámogatója a Trade magazin.

Íme egy kis emlékeztető a kiállításra tervezett programokról:

Bocuse d’Or magyar döntő

A szakácsok olimpiájának is nevezett verseny 2020-ban is kihagyhatatlan eleme lesz a Sirha Budapestnek. A verseny a kiállítás második napján, február 5-én zajlik majd, ahol kiderül, hogy az október végi döntősök közül ki képviselheti hazánkat az európai döntőben.

International Jeunes Chefs Rôtisseurs magyar verseny

A Sirha Budapest először ad otthon a Chaîne des Rôtisseurs Egyesület fiatal szakácsoknak szervezett nemzetközi versenye hazai fordulójának. A hálózat számára kiemelten fontos az igényes, tradíciókat megtartó, de akár merésznek tűnő, innovatív újításokat is felvállaló, magas szintű nemzetközi gasztronómia támogatása, nem feledve ugyanakkor a magyar hagyományokat sem.

Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) 2019–2020 országos döntő

A hetedik alkalommal meghirdetett Közétkeztetési Szakácsversenynek témája a nyári ételek, kötelező eleme pedig a hazai friss alapanyagokból készült lecsó és a méz.

Sirha Budapest Desszert Verseny

2020-ban a negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Sirha Budapest Desszert Verseny, amelynek célja továbbra is alkalmat teremteni a szakma feltörekvő és elhivatott tehetségeinek, hogy számot adhassanak technológiai tudásukról, felkészültségükről, újító szellemiségükről és művészi adottságaikról.

Magyar Pékszövetség-programok

A kiállítás szakmai partnereként a Magyar Pékszövetség bemutatókkal és konferenciával várja az iparág képviselőit. Megjelenésének középpontjába a jövő és annak technológiai megoldásai kerülnek, így fókuszban lesznek a hűtési technológiák, és szó lesz az élőmunkát helyettesítő megoldásokról, csakúgy, mint az éjszakai munka kiváltásának lehetőségeiről..

Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének programjai

A szövetség 2020-ban is igényes szakmai programokkal várja a cukrász szakembereket a Sirha Budapesten. Kézműves magyar fagylaltok kerülnek bemutatásra, és most sem marad el a Pataki János-emlékverseny, valamint az Ország Tortája verseny élő zsűrizése is a kiállításra.

Sirha Business Café

Új programelemként várja a szakembereket a G pavilonban a Sirha Business Café, ahol nemcsak jó kávé, hanem üzleti workshopok is várják az érdeklődőket, a kiállítás minden napján más témában.

Sirha Budapest Innovációs Termékverseny

A Hungexpo Zrt. és a Trade magazin közös szervezésben negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Sirha Budapest nemzetközi innovációs termékverseny, amelynek célja, hogy a kiállítók bemutathassák két kiállítás közötti időszakban piacra vezetett innovatív termékeiket és szolgáltatásaikat. A kategóriánkénti dobogós helyezetteket a kiállítás területén kiemelt helyen tekinthetik meg a látogatók. Ahogy a Sirha Budapest kiállítás is nemzetközi, az innovációs verseny is az, így külföldi kiállítók ugyancsak pályázhatnak.

Future Store

A Trade magazin minden alkalommal elhozza a legújabb kereskedelmi megoldásokat a jövő áruházába, hogy a szakemberek megismerhessék a legfrissebb trendeket, melyeket akár saját üzletükben is hasznosíthatnak.

A kiállítás látogatása 2020-ban is a legutóbb megszokott módon, az F pavilonon keresztül lehetséges. Fontos, hogy a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításra csak a szakmai képviselők léphetnek be. Számukra a belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció során a látogatónak meg kell adnia vállalata adatait, melyet a szervezők, a szakmaiság biztosítása érdekében ellenőriznek és szükség esetén szűrnek. A rendezvényre belépőjegy is vásárolható a kiállítás honlapján előzetesen, illetve a helyszínen. A díjmentes regisztrációs felület, illetve bővebb információ a kiállítás honlapján található: www.sirha-budapest.com

Kapcsolódó cikkeink