Ezek a programok várják Önt a Sirha Budapest 2020 kiállításon
Február 4-6. között már negyedik alkalommal rendezik meg az élelmiszeripar, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar, csomagolóipar és gasztronómia szakmák legjelentősebb hazai és régiós szintű fórumát, a Sirha szakkiállítást.
A kiállítás kiemelt médiatámogatója a Trade magazin.
Íme egy kis emlékeztető a kiállításra tervezett programokról:
Bocuse d’Or magyar döntő
A szakácsok olimpiájának is nevezett verseny 2020-ban is kihagyhatatlan eleme lesz a Sirha Budapestnek. A verseny a kiállítás második napján, február 5-én zajlik majd, ahol kiderül, hogy az október végi döntősök közül ki képviselheti hazánkat az európai döntőben.
International Jeunes Chefs Rôtisseurs magyar verseny
A Sirha Budapest először ad otthon a Chaîne des Rôtisseurs Egyesület fiatal szakácsoknak szervezett nemzetközi versenye hazai fordulójának. A hálózat számára kiemelten fontos az igényes, tradíciókat megtartó, de akár merésznek tűnő, innovatív újításokat is felvállaló, magas szintű nemzetközi gasztronómia támogatása, nem feledve ugyanakkor a magyar hagyományokat sem.
Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) 2019–2020 országos döntő
A hetedik alkalommal meghirdetett Közétkeztetési Szakácsversenynek témája a nyári ételek, kötelező eleme pedig a hazai friss alapanyagokból készült lecsó és a méz.
Sirha Budapest Desszert Verseny
2020-ban a negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Sirha Budapest Desszert Verseny, amelynek célja továbbra is alkalmat teremteni a szakma feltörekvő és elhivatott tehetségeinek, hogy számot adhassanak technológiai tudásukról, felkészültségükről, újító szellemiségükről és művészi adottságaikról.
Magyar Pékszövetség-programok
A kiállítás szakmai partnereként a Magyar Pékszövetség bemutatókkal és konferenciával várja az iparág képviselőit. Megjelenésének középpontjába a jövő és annak technológiai megoldásai kerülnek, így fókuszban lesznek a hűtési technológiák, és szó lesz az élőmunkát helyettesítő megoldásokról, csakúgy, mint az éjszakai munka kiváltásának lehetőségeiről..
Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének programjai
A szövetség 2020-ban is igényes szakmai programokkal várja a cukrász szakembereket a Sirha Budapesten. Kézműves magyar fagylaltok kerülnek bemutatásra, és most sem marad el a Pataki János-emlékverseny, valamint az Ország Tortája verseny élő zsűrizése is a kiállításra.
Sirha Business Café
Új programelemként várja a szakembereket a G pavilonban a Sirha Business Café, ahol nemcsak jó kávé, hanem üzleti workshopok is várják az érdeklődőket, a kiállítás minden napján más témában.
Sirha Budapest Innovációs Termékverseny
A Hungexpo Zrt. és a Trade magazin közös szervezésben negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Sirha Budapest nemzetközi innovációs termékverseny, amelynek célja, hogy a kiállítók bemutathassák két kiállítás közötti időszakban piacra vezetett innovatív termékeiket és szolgáltatásaikat. A kategóriánkénti dobogós helyezetteket a kiállítás területén kiemelt helyen tekinthetik meg a látogatók. Ahogy a Sirha Budapest kiállítás is nemzetközi, az innovációs verseny is az, így külföldi kiállítók ugyancsak pályázhatnak.
Future Store
A Trade magazin minden alkalommal elhozza a legújabb kereskedelmi megoldásokat a jövő áruházába, hogy a szakemberek megismerhessék a legfrissebb trendeket, melyeket akár saját üzletükben is hasznosíthatnak.
A kiállítás látogatása 2020-ban is a legutóbb megszokott módon, az F pavilonon keresztül lehetséges. Fontos, hogy a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításra csak a szakmai képviselők léphetnek be. Számukra a belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció során a látogatónak meg kell adnia vállalata adatait, melyet a szervezők, a szakmaiság biztosítása érdekében ellenőriznek és szükség esetén szűrnek. A rendezvényre belépőjegy is vásárolható a kiállítás honlapján előzetesen, illetve a helyszínen. A díjmentes regisztrációs felület, illetve bővebb információ a kiállítás honlapján található: www.sirha-budapest.com
Kapcsolódó cikkeink
Bocuse-bajnokok, ha találkoznak
A skandináv gasztronómia csillaga, a norvég Christian André Pettersen szeptemberben…
Tovább olvasom >Történelmi győzelem az ifjúsági szakács VB-n
A Bocuse d’Or előszobájaként is emlegetett Chaine Ifjúsági Szakács Világbajnokság…
Tovább olvasom >Kenyérkosárérték
A drasztikus változásokat hozó válságévek után 2023-ban a sütőipar költségeinek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új zseb nyílik a SZÉP-kártyán Aktív magyarok névvel
Mindenki a saját egészségének a kovácsa, az Aktív Magyarország program…
Tovább olvasom >MTÜ: tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai
Tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai a…
Tovább olvasom >A 2024-es év bejglijei: Karl Cukrászda és Még1kiflit Pékség a dobogón
A Magyar Cukrász Ipartestület idén is meghirdette az Év bejglije…
Tovább olvasom >