Évzáró Gála és a Gundel-díj átadása
Rendkívül jó hangulatban, neves séfek közreműködésével zajlott a Magyar Vendéglátók Ipartestületének idén már 10. alkalommal megrendezett évzáró Gálája, amelyet ezúttal is az idei Gundel Károly-díjak átadásával kötöttek össze a szervezők. A szakma Kossuth-díjának is nevezett elismerést idén Pintér Katalin (Gerbeaud, Onyx Műhely, Émile Étterem) és Nyíri Sándor, azaz Szása (Arany Kaviár Étterem) vehette át.
Kapcsolódó cikkeink
Minden tekintetben sikeres volt a SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás
Hatalmas sikerrel zárt az idei SIRHA Budapest. Kelet-Közép-Európa legjelentősebb nemzetközi…
Tovább olvasom >Ipartestületi konferencia a SIRHA Budapest 2024 kiállításon
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás első napján – immár hagyományosan…
Tovább olvasom >Zöld gasztronómia – Mi lehet a fenntartható siker receptje?
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállításon, az MMSZ HoReCa és Event…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új séf dolgozik az Arany Kaviár élén
Molnár Bence személyében egy fiatal, kiemelkedően tehetséges, a Bocuse d’Or…
Tovább olvasom >Helyettes államtitkár: stratégiai cél az egészséges étkezés előmozdítása
Stratégiai cél a kormányzat számára az ételminőség, az ételbiztonság és…
Tovább olvasom >Áll a bál a magyarok kedvenc üdülőhelyén
A Kanári-szigeteken – ahová rengeteg magyar turista látogat – egyre…
Tovább olvasom >