Év Fagylaltja 2018
Az idei Év Fagylaltja verseny május 15-én kerül megrendezésre a szegedi Virág cukrászdában. A verseny célja a jó minőségű klasszikus és hagyományos kézműves fagylalt népszerűsítése. A megmérettetés több kategóriában zajlik egyrészt cukrászdák és fagylaltozók, másrészt az alapanyaggyártók és -forgalmazók között. Más-más alapanyagokkal készült fagylaltokkal nevezhetnek a pályázók a kizárólag hagyományos alapanyagokat engedélyező és a fagylaltbázisok használatát is megengedő kategóriákban, és külön kerülnek elbírálásra az úgynevezett mentes, azaz hozzáadottcukor-, glutén-, laktóz- és tejfehérjementes fagylaltok.
Ahogy az előző években, a „versenyműveket” a szakmai zsűrin kívül közönségzsűri is értékeli. (Képünk a tavalyi versenyen készült.) //
Kapcsolódó cikkeink
A magyar fagylalt szép jövő elé néz!
A 25 éves Év Fagylaltja verseny győztese idén a balatonmáriafürdői…
Tovább olvasom >Új logisztikai központot épített a Zoll-Platz Kft. Szeged határában
Uniós támogatással, mintegy 1,4 milliárd forintos beruházással új raktárközpontot épített…
Tovább olvasom >A FrieslandCampina büszkesége
Idén 25. alkalommal választották meg hazánkban Az Év Fagylaltját, és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Félautomata teaadagoló – A nap videója
Kedves és szellemes ötlet – szép kivitelezés! A videóért katt…
Tovább olvasom >Ízvarázslás
A Nendo dizájnstúdió olyan poharat készített Japán legrégebbi sörmárkája, a…
Tovább olvasom >