Év Fagylaltja 2018

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 04. 17. 21:02

Az idei Év Fagylaltja verseny május 15-én kerül megrendezésre a szegedi Virág cukrászdában. A verseny célja a jó minőségű klasszikus és hagyományos kézműves fagylalt népszerűsítése. A megmérettetés több kategóriában zajlik egyrészt cukrászdák és fagylaltozók, másrészt az alapanyaggyártók és -forgalmazók között. Más-más alapanyagokkal készült fagylaltokkal nevezhetnek a pályázók a kizárólag hagyományos alapanyagokat engedélyező és a fagylaltbázisok használatát is megengedő kategóriákban, és külön kerülnek elbírálásra az úgynevezett mentes, azaz hozzáadottcukor-, glutén-, laktóz- és tejfehérjementes fagylaltok.

Ahogy az előző években, a „versenyműveket” a szakmai zsűrin kívül közönségzsűri is értékeli. (Képünk a tavalyi versenyen készült.//

 

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink