Európa legnagyobb Converse monobrand boltja a Szintézis retail rendszerével nyitott

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 08. 10. 17:29

2015 június 15-én az Árkád Budapest bevásárlóközpontban nyitotta meg első hivatalos magyarországi mintaboltját a Converse ruházati hálózat, melynek komplex informatikai kereskedelmi rendszerét a Szintézis ZRt. tervezte és valósította meg.

Convese-Szintézis

Az amerikai márka az 1900-as évek eleje óta képviselteti magát a divatpiacon. A cégóriás termékei hazánkban is nagy sikernek örvendenek, a forgalmazott ruhák, kiegészítők, vagy a sneaker kollekciók nem hiányozhatnak a nagy bevásárlóközpontok kínálatából.
2015 június 15. ünnep a márka rajongói számára, hiszen Magyarországon elsőként az Árkád Budapest bevásárlóközpontban nyitotta meg önálló márkaboltját a Converse.

„A nyitás rendkívül fontos volt számunkra, és a bostoni központ számára is, hiszen a bolt nemcsak Magyarország első monobrand Converse üzlete, hanem Európa legnagyobb Convese márkaboltja is!
A magyar piacon szükségét éreztük egy olyan Converse márkaboltnak, ahol a speciális kollekciókat is be tudjuk mutatni a mindenki által ismert Chuck Taylor modellek mellett, másrészt, így több lehetőségünk van a textil és táskakollekciók megismertetésére is. Az új üzletben helyet kap John Varvatos speciális exkluzív kollekciója csakúgy, mint a Missioni együttműködés modelljei, vagy az Amerikában rendkívül népszerű Jack Purcells kollekció parafa talpbélésű, különleges darabjai is.” – nyilatkozta Kalovits Gábor, a CONVERSE Magyarországi Képviseletének Country managere.
Nem csupán a 100 éves márka termékei mutatják a fiatalos lendületet, hanem az üzletbelső és az innovatív technológiák is erősítik a XXI. századi modernitást.

„Megbízható, erős partnert ismertünk meg a Szintézis ZRt-ben, jó háttérrel és segítőkész csapattal. Mi minden együttműködésünkben ezt keressük, partneri kapcsolatokat szeretünk építeni, nemcsak munka-kapcsolatot. Bár még az ismerkedési fázisában vagyunk, de már most látszik, hogy a rendszer jól használható, praktikus és könnyen kezelhető, ami számunkra kiemelten fontos volt. ” – tette hozzá a CONVERSE magyarországi képviselője.”
A márkaboltban a Szintézis Informatikai ZRt. telepítette a teljes kereskedelmi rendszert, a kasszáktól és a kasszákon futó Cronis kasszarendszereken át, egészen a SZIKE kereskedelmi szoftvermegoldásáig bezárólag. Az üzletből természetesen nem hiányozhatnak a különböző adatgyűjtők, kézi scannerek és egyéb digitális megoldások, melyek nélkül modern üzlet nyitása napjainkban már elképzelhetetlen.

„Örülünk, hogy számos külföldi referenciánk mellett a Converse-t is ügyfeleink között üdvözölhetjük. A Szintézis ZRt. minőségi szolgáltatásait jól példázza, hogy számos külföldi lánc minket választ kereskedelmi informatikai partneréül, melyre nagyon büszkék vagyunk,” – nyilatkozta Dunai Nándor a Szintézis ZRt. retail nemzetközi láncok vezető kereskedője.

SZINTlogo04_fullvec_CS6

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink