Észrevétlen védelem: Ultrakönnyű napvédő arckrém a NIVEA SUN-tól

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 18. 00:00

A NIVEA SUN kifejezetten az arcbőr védelmére is előrukkol valami újdonsággal 2010-ben. Az új Light Feeling Fluid Napvédő Arckrém harmincas fényvédő faktorral, könnyű formulával óvja és ápolja a környezeti hatásoknak leginkább kitett arcbőrt.

A NIVEA SUN Light Feeling Fluid Napvédő Arckrém folyékony formulájával a használatot követő pár másodpercen belül beszívódik és szinte észrevehetetlenné válik. Könnyedsége ellenére is hatékonyan védi az arcbőrt az idő előtti bőröregedéssel és az UV sugárzással szemben. A Light Feeling Fluid Napvédő Arckrém formulája a hatékony UVA/UVB szűrő rendszert egyesíti az innovatív víz-az-olajban emulzióval, amely a bőrt selymessé és ápolttá varázsolja.
 Kellemes, nyarat idéző illata és az összetevők keveréke állandóan „felfrissül” a flakonban található pici fém golyó segítségével. Használat előtt óvatosan fel kell rázni, hogy a könnyű ásványi fényszűrőket egyenletesen eloszlassa a folyadékban. A Light Feeling Fluid egy mindennapi használatra tervezett napvédő arckrém, amely még a legkisebb táskában is elfér, így mindig kéznél van, amikor szükség van rá.
Kapcsolódó cikkeink