Eritritollal bővíti édesítőszer-portfólióját a Tate & Lyle
A Tate & Lyle ERYTESSE néven forgalmazott eritritollal bővítette édesítőszer-portfólióját, és stratégiai együttműködési megállapodást kötött a vegyület egyik beszállítójával.
Ezzel a lépéssel a Tate & Lyle képes lesz ügyfeleit segíteni az egészségesebb, cukor- és kalóriaszegényebb termékek iránti növekvő kereslet kielégítésében, és az összetevő egyik vezető beszállítójaként megszilárdíthatja piaci pozícióját.
Az ERYTESSE eritritol, melynek édessége a szacharózhoz képest 70%-os, ám kalóriatartalma nulla, számos élelmiszeripari termékben – a többek között italokban, tejtermékekben, pékárukban és édességekben – kerül felhasználásra.
A cukorszerű ízélményt nyújtó eritritol önállóan vagy természetes édesítőszerekkel, például steviával és monkgyümölccsel, valamint nagy hatásfokú édesítőszerekkel, például szukralózzal kombinálva is használható.
Kapcsolódó cikkeink
Tovább csökken a só- és a cukormennyiség a LIDL termékeiben
A Lidl Magyarország felelős vállalatként elkötelezett az egészséges táplálkozás előmozdítása…
Tovább olvasom >Egyre édesebb mindaz, amit eszünk és iszunk
Egyre több cukrot fogyasztunk, és nagyobb teret nyernek az alacsony…
Tovább olvasom >Müzli finomított cukor nélkül: a Gat Foods megtalálta a megoldást
A reggelizőpelyhek cukortartalma mindig magas volt, ám vásárlói oldalról egyre…
Tovább olvasom >További cikkeink
Egyedi használt sütőolaj-gyűjtő rendszert vezet be az osztrák INTERSPAR
Ausztria 40 INTERSPAR hipermarketében kerülnek kihelyezésre használt sütőolajgyűjtő berendezések. A…
Tovább olvasom >Áttekinti a Danone biotejtermék-piaci tevékenységének stratégiai lehetőségeit az USA-ban
A francia Danone élelmiszeripari konszern bejelentette, hogy megvizsgálja stratégiai lehetőségeit,…
Tovább olvasom >A németországi e-kereskedelmet is megviselte a vásárlási kedv visszaesése
A vásárlási hajlandóság mérséklődése a németországi online kiskereskedelemre is hatással…
Tovább olvasom >