Eritritollal bővíti édesítőszer-portfólióját a Tate & Lyle
A Tate & Lyle ERYTESSE néven forgalmazott eritritollal bővítette édesítőszer-portfólióját, és stratégiai együttműködési megállapodást kötött a vegyület egyik beszállítójával.
Ezzel a lépéssel a Tate & Lyle képes lesz ügyfeleit segíteni az egészségesebb, cukor- és kalóriaszegényebb termékek iránti növekvő kereslet kielégítésében, és az összetevő egyik vezető beszállítójaként megszilárdíthatja piaci pozícióját.
Az ERYTESSE eritritol, melynek édessége a szacharózhoz képest 70%-os, ám kalóriatartalma nulla, számos élelmiszeripari termékben – a többek között italokban, tejtermékekben, pékárukban és édességekben – kerül felhasználásra.
A cukorszerű ízélményt nyújtó eritritol önállóan vagy természetes édesítőszerekkel, például steviával és monkgyümölccsel, valamint nagy hatásfokú édesítőszerekkel, például szukralózzal kombinálva is használható.
Kapcsolódó cikkeink
Nemzetközi koalíció követeli az aszpartám betiltását
Egyre nagyobb nyomás nehezedik az Európai Bizottságra és az uniós…
Tovább olvasom >Nem ördögtől való az aszpartám használata, mértékkel fogyasztható az édesítőszer
Egészséges, kiegyensúlyozott étrend mellett nem okozhat problémát az aszpartám jelenléte…
Tovább olvasom >NAK: mértékkel továbbra is fogyasztható az aszpartám édesítőszer
Egészséges, kiegyensúlyozott étrend mellett nem okozhat problémát az aszpartám nevű…
Tovább olvasom >További cikkeink
Franciaországban is elindult a Kaufland piactere
A német e-kereskedelmi óriás Kaufland megnyitotta piacterét Franciaországban, ezzel belépve…
Tovább olvasom >Fehérjedús italokkal és új ételekkel bővíti kínálatát a Starbucks az USA-ban
A menü egyszerűsítését követően a Starbucks új, prémium kávékra, nem…
Tovább olvasom >Jövő szombaton kezdődik a Nyitott Napok Porta rendezvénysorozata
Jövő szombaton Szatmár és Bereg térségének bemutatkozásával kezdődik a Nyitott…
Tovább olvasom >