Elhelyezték a szekszárdi Family Center és Interspar alapkövét

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 09. 27. 11:31

Elhelyezték a több mint négymilliárd forintos beruházással épülő Family Center üzletközpont és Interspar áruház alapkövét pénteken Szekszárdon.

interspar

A volt szekszárdi laktanya helyén 2,2 hektáros területen 2014 nyarára felépülő létesítményben egy 1500 négyzetméteres Family Center és egy 6895 négyzetméteres Interspar áruház kap helyet – mondta Márton András, a beruházó Magnum Hungária Argon Kft. projektmenedzsere az alapkőletételt megelőző sajtótájékoztatón.

Kiss Tamás, a Spar Magyarország Kft. expanzió-műszaki vezetője közölte: a hipermarkettel száz új munkahely jön létre.

Erwin Schmuck, a társaság igazgatóságának elnöke megjegyezte, hogy jelenleg a szekszárdi a cég legnagyobb projektje; a tolnai megyeszékhelyen épül fel a kft. 32. Intespar áruháza.

Delbó Lajos, a 2011-ben 334 milliárd, 2012-ben 356 milliárd nettó árbevételt elért társaság értékesítési vezetője az MTI-nek elmondta: az elmúlt évek nehéz gazdasági helyzete után az idei év lesz a fordulópont, 2013-ban jelentős árbevétel-növekedéssel számolnak.

A jelenleg Magyarországon 396 áruházat működtető kft. üzleteinek száma a tervek szerint jövőre meghaladja a négyszázat; elsősorban a franchise-konstrukcióban működő üzletek terén várható bővülés – tette hozzá. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink