Világrekord hungarikum a gyerekeknek

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 06. 09:13

A karácsonyi időszak nemcsak a Bonbonetti életében telt várakozással, hiszen azt már tudjuk, hogy a több, mint 200 kilós szaloncukor hivatalosan is magyar-, és világrekord lett. De azok a gyerekek is kellően izgatottak voltak, ahova végül az óriási csoki kerülhetett. A Béke Gyermekotthon lakói örömmel fogadták a felajánlásukat.

Sánta Sándor, a Bonbonetti Csoport vezérigazgatója személyesen vitte el és adta át a marcipános szaloncukrot a gyermekotthon lakóinak. A cégvezető elmondta, hogy már az előkészületeket megelőzően felmerült az ötlet, hogy jótékony célra ajánlják fel az óriási édességet. „Természetesen a cégnek a megvalósítás és kivitelezés jelentette a legnagyobb kihívást, hiszen ilyet azelőtt még mi sem csináltunk. Első körben elkészítettük az óriás 20 kilós kicsinyített mását. Miután láttuk, hogy elképzeléseink megvalósíthatók, már azon kezdtünk el gondolkodni, hova is kerüljön a már kész édesség. Az volt a célunk, hogy olyan gyerekeknek tudjunk örömet okozni, akiknek igazán szükségük van a boldogságra, és ahol biztosan jó helyen van” – mondta el Sánta Sándor. „Az viszont kétségtelen volt, hogy a szaloncukor méretéből adódóan olyan helyet kellett találnunk, ahol ez a mennyiség el is fog fogyni. A Béke Gyermekotthon közel száz lakója teljesítette a feladatot, rövid időn belül elpusztították a hatalmas marcipános édességet” – tette hozzá az igazgató.

Az új kihívások pedig már most ott vannak a fejekben, a Bonbonetti Csoport tervei szerint idén is előrukkol valami különlegességgel. Hogy a húsvéti időszakra készülnek-e valami meglepővel, egyelőre titok, de a csoki gyár dolgozói csak sejtelmesen mosolyognak a felmerülő kérdésre.

Kapcsolódó cikkeink