Együtt a babákért: a dm ismét karitatív programot indít, a kisgyermekes családok megsegítéséért

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 11. 03. 11:22

A dm drogerie markt november 3-án ismét útnak indítja immár hagyománnyá vált „együtt a babákért” karitatív programját, a nehéz körülmények között élő családok és gyermekeik támogatására, melyben együttműködő partnere a Katolikus Karitász.

dm-drogerie

Pelenkával segítenek
A program keretein belül a drogéria lánc fél évre elegendő pelenkával támogat 260 rászoruló családot. A dm február végéig fél évre elegendő babylove jumbo csomagos pelenkát juttat el a családoknak. „A pelenka megvásárlása nagy anyagi terhet ró a családokra. Ennek a kiadásnak az átvállalásával szeretnénk, gondtalanná, és örömtelivé tenni a baba érkezése utáni első hónapokat. A családok jelentős összeget tudnak így átcsoportosítani a háztartásban, amit életminőségük javítására, fordíthatnak.” – nyilatkozta a kezdeményezésről Kanyó Roland a dm marketing és PR menedzsere.

Az adományok sorsa

A Katolikus Karitász országos hálózattal rendelkezik, és napi kapcsolatot tart fenn családsegítő szervezetekkel. A támogatott családok kiválasztását a dm teljes mértékben a szervezetre bízta, akik részletes felmérést készítettek a családok anyagi helyzetéről, életkörülményeikről, így teljes képet kaphattak a rászorultság mértékéről. Écsy Gábor, a Katolikus Karitász országos igazgatója a következő nyilatkozatot tette a programról: „A Katolikus Karitász évtizedek óta támogatja a nehézségekkel küzdő kisgyermekes családokat. A gyermekek testi-lelki fejlődésének segítése fontos feladat mindnyájunk számára, hogy egészséges, boldog emberré válva tovább építsék társadalmunkat. Nagy öröm számunkra, hogy a dm vásárlóinak összefogásával az elmúlt években 260 családnak tudtunk egyenként 25 csomag pelenkával segíteni. Ahhoz, hogy a most született kisgyermekek is megtapasztalhassák a gondoskodó szeretetet, arra kérjük a dm vásárlóit, hogy támogassuk idén is közösen a családokat.”

A dm idén is számít hűséges vásárlóira!

Minden évben november és december hónapban a dm vásárlói is hozzájárulhatnak a program sikeréhez. Ők az üzletekben található active beauty infópulton keresztül 50 pont adományozásával támogathatják a családokat. Idén erre november 3. és december 31. között lesz lehetőség. „Az elmúlt három évben összesen több mint 700 családnak tudtunk segíteni. Idén is számítunk vásárlóink nagylelkű támogatására. Együtt ismét sokat tehetünk a családokért.”- mondta Kanyó Roland.

Kapcsolódó cikkeink