Egészség és élvezet egy cukorkába zárva – Verbena Echinacea gyógynövényes cukorka

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 01. 10. 06:25

Elgondolkodtató, hogy manapság legtöbben a legapróbb panaszok előfordulása esetén is szinte azonnal gyógyszerek után nyúlunk, pedig a legnagyobb gyógyszertár maga a természet… A Verbena cukorkák kifejlesztését is a természet inspirálta.

A gyógynövényes cukorkákat, ideértve a Verbenát a szakemberek azért is ajánlják, mert a cukorka szopogatásával fokozatosan oldódik fel a szájban, így a hatóanyagok is lassabban, de egyenletesebben kerülnek a szervezetünkbe. A cukorkák szopogatásával nagyobb mennyiségű nyál termelődik a szájban, ez pedig enyhíti a köhögést, újranedvesítő hatású, így megnyugtatja a fájó, irritált torkot is.

A Verbena funkcionális cukorkái ízletesek és olyan valódi gyógynövény kivonatokat tartalmaznak, amelyeket ismerünk és tudjuk, hogy miért bízhatunk bennük, emellett pedig minden cukorka hozzáadott C-vitamint is tartalmaz. A Magyarországon már igen széles ízpalettát (csipkebogyó, zsálya, hársfa, gyömbér, citromfű, eukaliptusz, homoktövis) a gyógynövények egyre széleskörűbb térhódítása miatt most egy új, talán még kevésbé ismert ízzel bővítjük, ez pedig az Echinacea.

Az echinaceáról, mint gyógynövényről elmondható, hogy egy igazi csoda gyógynövény, ami számos problémára nyújt gyógyírt. Az egyik pozitív hatása, hogy erősíti az immunrendszert és megvédi a szervezetünket a baktériumokkal, vírusokkal, gombákkal és más kórokozókkal szemben. Ezeken kívül az olyan allergiás reakcióknál is enyhülést hozhat, mint például az ekcéma, ugyanis normalizálja az immunválaszt. Gargalizálni is tökéletesen alkalmas, így a torokfájást és mandulagyulladást is enyhíti.

Összességében elmondható, hogy az egészséges étrendben is helyet kaphat az édességfogyasztás, amennyiben az mértékletes. Egy-egy ilyen cukorka elfogyasztása talán a legélvezetesebb módja, hogy a gyógynövények hatóanyagait és a napi C-vitamin szükségletünk egy részét a szervezetünkbe juttassuk…

A Verbena termékek gyártójaként az egész gyártási folyamat alatt az elsődleges követelmény a kiváló minőség biztosítása a fogyasztók számára.

További hasznos információk: www.verbena.hu

Kapcsolódó cikkeink