Édes kísérlet
Előző számunkban írtunk a rosé sörök Amerikában fellángolt divatjáról, és máris egy ugyancsak musttal készülő, mézsörnek titulált magyar különlegességről is hírt adhatunk, a Mead Scientist 11,5 alkoholfokos White Mead 50% Irsai Olivér™️ musttal nevű sörről. Az ital akácmézzel készül, amely a kereskedelmi forgalomban nagy tételben kapható mézek közül a legexkluzívabbnak számít, a must a Dubicz Borászatból származik. A termékre a fejlesztők nem írhatják rá a mézsört kifejezést, mert a jelenlegi szabályozás alapján csak 22% alkoholtartalom felett lehet így nevezni bármit. //
Kapcsolódó cikkeink
Az Irsai Olivér borok megfeleltek a Nébih ellenőrzésén
Irsai Olivér borokat vizsgált legújabb Szupermenta tesztjén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági…
Tovább olvasom >Red Dot díjat nyertek a Dobicz Pincészet boroscímkéi
A budapesti Graphasel Design Studio nyerte el idén a mátrai…
Tovább olvasom >Elkezdődött a szüret a Soproni Borvidéken
Tavalyhoz képest egy nappal korábban, hétfőn elkezdődött a szüret a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Magyar Vendéglátók Ipartestületének tájékoztatása a vendéglátóhelyi nyitva tartás, illetve a vendégek ott-tartózkodásának új szabályairól
Tájékoztatjuk Önöket, hogy megjelent a 175/2021. (IV. 15.) Korm. rendelet…
Tovább olvasom >Tovább bővül a Kifli Bisztró kínálata
3 séftől 13 új étel lesz elérhető a Kifli Bisztró…
Tovább olvasom >Szlovénia nagy részén nyitnak a vendéglátóhelyek teraszai
Szlovéniában tovább enyhítenek a koronavírus-járvány terjedésének megfékezésére hozott korlátozásokon, nyolc…
Tovább olvasom >