Drew Barrymore konyhai kollekciója a Walmartban

Szerző: Kátai Ildikó Dátum: 2021. 03. 31. 11:19

Exkluzív, színes, elegáns, letisztult és különleges formavilágú konyhai kisgépekkel rukkolt elő a színésznő, amelyek hétfőtől (03.29.) kizárólag a Walmarttól rendelhetők online. A Walmart áruházakba április 19-től vásárolhatók meg a Beautiful Kitchenware kollekció termékei.Drew Barrymore kollekció a Walmartban

A Walmart szívesen dolgozik együtt Drew Barrymore-ral, akinek nem csak a filmjei, hanem talk-show műsora is népszerű az Egyesült Államokban. 2013-ban a színésznő Flower márkanevű kozmetikai családját, majd 2019-ben Flower Home bútor és lakberendezési kollekcióját vezették be a Walmart üzletekbe. Az áruházlánc a világjárványban nyári és őszi virtuális gyermektáborokat hirdetett, amelyekben Drew Barrymore a sminkelés kulisszatitkait mutatta be a nézőknek.

Népszerű kategória, modern dizájn

A konyhai felszerelések kategóriája a pandémia egyik nyertese az USA-ban, 5,1%-os növekedést mutat az előző évhez képest az U.S. Department of Commerce jelentése szerint. Az otthon és főzéssel töltött idő megnövekedésével a konyhai felszerelések iránti érdeklődés és kereslet is emelkedik. A színésznő által jegyzett Beautiful Kitchenwaret a Made by Gather gyártó céggel fejlesztették ki, akik az érintőképernyős technológiával, az elegáns dizájnnal és a modern színekkel emelkednek ki versenytársaik közül. A Beautiful kollekció színpalettáján fekete, szürke, fehér, áfonyás pite és zsályazöld található, és tartalmaz egy forrólevegős fritőzt, elektromos vízforralót, kenyérpirítót, turmixgépet, kávéfőzőt és edényeket.

Drew Barrymore és Shae Hong

-Termékeink formatervezése, színei és teljesítménye egyedülálló a piacon. Azt várjuk, hogy ezek a gépek eleganciát és szépséget csempésszenek a konyhákba az egész országban – mondta Shae Hong, a Gather alapítója és vezérigazgatója.

Hatékony támogatás

Ahogy a színésznő bemutatta a Beautiful termékcsaládot a műsorában, óriási érdeklődést generált. A forrólevegős fritőz teljes készletet 24 óra alatt elkapkodták a vevők. Instagram oldalán is folyamatosan népszerűsíti a színésznő a konyhai eszközöket.

forrólevegős fritőz

-Az a küldetésünk, hogy mindenki életét szebbé tegyük a főzéssel. A Walmarttal régóta fennálló kapcsolatom miatt tudtam, hogy ők a tökéletes partner, aki életre kelti ezt a jövőképet. Szeretettel alkottuk meg ezt a kollekciót, amely összehozza és feldobja az embereket. Remélem, hogy másokat is ösztönözni fognak ezek az eszközök, hogy még több és szebb pillanatot töltsenek el együtt a konyhában – mondta Drew Barrymore.

Kapcsolódó cikkeink