Dalnoki Bence a Bocuse d’Or idei magyar győztese
A Bocuse d’Or október 21-én rendezett magyar döntőjében Dalnoki Bence, a Stand sous-chefje és commis-ja, Nyikos Patrik minden tekintetben meggyőző teljesítményt produkáltak: ők állhattak a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára, és Bence a médiazsűri különdíját is elnyerte. A második Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol) és Fodor Noel lett, a harmadik helyre Adamek Balázs (Diófa Étterem, Székesfehérvár) és Kocsis Marcell került. A Legjobb commis-nak Fodor Noelt választotta a zsűri, az új, a jövőben minden évben kiosztani tervezett Életmű-díjat Bíró Lajos kapta.

Bence különdíjat is kapott
Fotó: Magyar Bocuse d’Or Akadémia
Bence Bocuse d’Or versenyen korábban még nem indult, ám 2019-ben ő képviselte hazánkat a Calgaryban megrendezett Chaîne des Rôtisseurs versenyen. //
A fenti cikk a Trade magazin 2021/11. számában is megjelent.
Kapcsolódó cikkeink
Bocuse d’Or: Tizenharmadik hely és legjobb tál különdíj Magyarországnak
A világ egyik legrangosabb gasztronómiai versenyén, a Bocuse d’Oron Magyarország…
Tovább olvasom >A magyar Bocuse d’Or csapat promóciós filmje – A nap videója
Január 26-án versenyez a Bocuse d’Or idei döntőjén a magyar…
Tovább olvasom >Történelmi győzelem az ifjúsági szakács VB-n
A Bocuse d’Or előszobájaként is emlegetett Chaine Ifjúsági Szakács Világbajnokság…
Tovább olvasom >További cikkeink
3D-nyomtatott Starbucks nyílik Texasban
Futurisztikus mérföldkőhöz érkezett a vendéglátóipar: a Starbucks olyan kávézót nyit…
Tovább olvasom >Kiterjesztett támogatás: már a 2000 fős falvak kiskocsmái is pályázhatnak
Újabb lehetőség nyílt a falusi vendéglátóhelyek számára: a március végén…
Tovább olvasom >VisitBalaton365 desztinációmenedzsment-iroda nyílt Keszthelyen
Szükség van a Balatonnál a térség egészét, gazdaságát is érintő…
Tovább olvasom >