Dalnoki Bence a Bocuse d’Or idei magyar győztese
A Bocuse d’Or október 21-én rendezett magyar döntőjében Dalnoki Bence, a Stand sous-chefje és commis-ja, Nyikos Patrik minden tekintetben meggyőző teljesítményt produkáltak: ők állhattak a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára, és Bence a médiazsűri különdíját is elnyerte. A második Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol) és Fodor Noel lett, a harmadik helyre Adamek Balázs (Diófa Étterem, Székesfehérvár) és Kocsis Marcell került. A Legjobb commis-nak Fodor Noelt választotta a zsűri, az új, a jövőben minden évben kiosztani tervezett Életmű-díjat Bíró Lajos kapta.
Bence Bocuse d’Or versenyen korábban még nem indult, ám 2019-ben ő képviselte hazánkat a Calgaryban megrendezett Chaîne des Rôtisseurs versenyen. //
A fenti cikk a Trade magazin 2021/11. számában is megjelent.
Kapcsolódó cikkeink
Bocuse-bajnokok, ha találkoznak
A skandináv gasztronómia csillaga, a norvég Christian André Pettersen szeptemberben…
Tovább olvasom >Történelmi győzelem az ifjúsági szakács VB-n
A Bocuse d’Or előszobájaként is emlegetett Chaine Ifjúsági Szakács Világbajnokság…
Tovább olvasom >Chaine Ifjúsági Szakács Világbajnokság Budapesten
2015 után ismét Magyarországon rendezik meg a Chaine Ifjúsági Szakács…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >