Csípős és Mediterrán Füstli: Magyarország kedvenc virslije két új ízben

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 09. 23. 00:00
A Füstli fogalommá vált a húsimádók körében és egyet jelent a legfinomabb virslivel, amely a magyar piacon egyedülálló technológiával készül.

A közel tízéves Füstli, jellegzetesen füstös, pikáns ízvilágának és kiváló minőségének köszönhetően, régóta Magyarország legkedveltebb virslije .
A méltán népszerű Sága Füstli idén ősszel két új ízvariánssal jelentkezik: a Csípős Füstlivel és a Mediterrán Füstlivel. A tüzes ízek kedvelői bizonyára örömmel fogadják a piros kaliforniai, és a zöld, Mexikóból származó jalapeño paprikával ízesített Csípős Füstlit. Az új termék izgalmasan csípős íze várhatóan nagy népszerűségre tesz szert a pikáns ízvilágot kedvelő fogyasztók körében.
A lágyabb ízek kedvelőinek ajánlja a Sága a Mediterrán Füstlit, amelyet egy különleges görög fűszerkeverékkel varázsoltak egyedivé. Minden falat a nyár és a nyaralás hangulatát idézi. A Mediterrán Füstlit az oregánó, a rozmaring és a borsikafű elegye teszi ellenállhatatlanná. 
Az új ízek a klasszikus Füstlihez hasonlóan 100% pulykahús felhasználásával, mesterséges színezék és mesterséges ízesítő nélkül készülnek.
Hámozás nélkül, egyszerűen és gyorsan készíthet belőle vacsorát az egész család számára. A Füstli termékcsalád minden tagja kitűnő salátákhoz, hidegtálakba, partikra, grillezve, feltétként vagy akár snack-ként fogyasztva.
A szintén rendkívül népszerű Sajtli 2010 őszétől Sajtos Füstli néven kerül forgalomba, négytagúvá téve ezzel a Füstli családot.
A Csípős és Mediterrán Füstli szeptemberben kizárólag a Tesco áruhazákban kapható, és október elsejétől válik elérhetővé más kiskereskedelmi egységekben is.




 

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek