Sealed Air: kiskereskedelmi kitekintés a fogyasztási cikkek marketing fórumán

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 10. 14. 11:44

Az idei “Fogyasztói cikkek marketing fórumán” a Carrefour, a Tesco, a Wal-Mart és a Jerónimo Martens marketing vezetői osztják meg szaktudásukat olyan témákban, mint például a kiskereskedő és gyártó közötti együttműködés vagy a többcsatornás kiskereskedelem. A november 2-4. között Lisszabonban megrendezésre kerülő eseményt a Sealed Air által szponzorált boltlátogatások teszik teljessé.

A RetailPartners aktuális számában négy példát is bemutat a cég arra vonatkozóan, hogyan érvényesül ez az átfogó szemléletmód tevékenységükön. Különleges, a párizsi Packforum®-on rendezett eseményükön kiderült, hogy miként talált rá 90 kiskereskedelmi és élelmiszeripari vezető a “zöldebb” készétel-csomagolási megoldásokra, amelyek egyúttal tovább javítják a minőséget és fokozzák a kényelmet.

Két új csomagolási megoldásskal is megismerkedhet: a legújabb Cryovac® New Gen Darfresh® fóliával, amely 30%-kal kevesebb anyagból készül, egyúttal tetszetősebb termékmegjelenést nyújt; valamint a Blueware®-rel, amely egy környezetbarát csomagolási megoldás, amely kímélő belülről, ám kemény kívülről.

Végezetül, bepillanthatnak az új reklámkampányba. A “kevesebb több” koncepcióra épülő kampány visszatükrözi vállalatunk történelmi pozícióját a fenntartható és korszerű csomagolás fejlesztése tekintetében.

Tekintse meg a teljes programot

Kapcsolódó cikkeink