A Bocuse d’Or, mint tananyag
A Bocuse d’Or verseny egyik legfontosabb küldetése, hogy utat mutasson a jövő generációinak is. Erről a küldetésről a Magyar Bocuse d’Or Akadémia sem feledkezik meg, és örömmel adja át tudását a tanulóknak is.
A magyar csapat Európai Válogatóra való felkészüléséről készült egy film, valamint egy könyv is. A blue ray-en a tanulók végigkövethetik annak a bizonyos 5 óra 35 percnek minden egyes pillanatát, amely alatt a bajnoki címet elnyerő szarvasborjú tál és kecsegetányér elkészült.
Ez a blue-ray kimondottan azzal a céllal jött létre, hogy pontosan, lépésről lépésre követhetővé tegye a versenyételek főzését, valamint bemutassa, mekkora felkészültség, szakmai tudás, tapasztalat, technológiai ismeretek és versenybírás szükséges egy ilyen feladat elvégzéséhez.
A blue ray-nek egy kiadvány is keretet ad, amelyben az elsősorban a technológiákra fókuszáló fotók még inkább követhetőbbé teszik a felkészülés folyamatát.
A Magyar Bocuse d’Or Akadémia a felvételt és a hozzá tartozó könyvet a különböző, vele együttműködő iskolák és tanintézmények rendelkezésére bocsátotta, hogy minden tanuló számára elérhetővé tegye ezt az egyedülálló ismeretanyagot.
Kapcsolódó cikkeink
Legjobb szakácsaink 27 év alatt
Nyikos Patrik, a Stand Étterem séfje nyerte a Jeunes Chefs…
Tovább olvasom >A Bocuse d’Or főtámogatója
A támogatási megállapodás megújításának köszönhetően 2027-ig biztosan a METRO a…
Tovább olvasom >Hogy készül a magyar siker?
Mint a szakácsoknak a Bocuse d’Or, olyan egy cukrásznak az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megugrik az európaiak utazási kedve: A 2024-es év őszi és téli szezonjának utazási trendjei
Az Európai Utazási Bizottság (ETC) legújabb kutatása szerint jelentős növekedés…
Tovább olvasom >Hello METRO, HelloPay!
Júliustól a METRO kínálatából, valamint a nagykereskedelem értékesítőin keresztül országszerte…
Tovább olvasom >Közel 13 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában 2023 első kilenc hónapjában
Romániában 12,8 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma 2023 első…
Tovább olvasom >