Bicsár Attila és Kovács-Siklós Lázár kapja idén a Gundel-díjat
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – idén is átadja a szakma Kossuth-díjának is nevezett szakmai elismerést.
A 18 szakmai szervezet és a Gundel család képviselőiből álló Kitüntetési Bizottság szeptember 20-án hozta meg döntését, amit azonnal ki is hirdettek a sajtó jelen lévő képviselőinek.
Idén a díjat a nagy szakmai múlttal rendelkező Bicsár Attila, a Sauska család éttermeinek executive séfje,

Bicsár Attila
valamint Kovács-Siklós Lázár, a Magyar Vendéglátás Csillagai versenyben 2003-ban az ország legjobb éttermének választott Alabárdos étterem akkori séfje, a Chaine Egyesület elnökségének tagja, a médiából is jól ismert szakács kapja.

Kovács-Siklós Lázár
A díj ünnepélyes átadására az október 27-én vasárnap délben megrendezésre kerülő MVI Gálaebéden kerül sor, a Gundel Étteremben, amire jegyek az MVI weboldalán rendelhetők.
Kapcsolódó cikkeink
MVI éves statisztikai helyzetjelentés a vendéglátásról
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) évente közzéteszi a vendéglátásról szóló…
Tovább olvasom >Jelöljön Ön is, ki kapja a Gundel-díjat 2025-ben!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró…
Tovább olvasom >Éves közgyűlés
Májusban került megrendezésre az MVI éves közgyűlése a pesti Vigadóban működő VígVarjú étteremben,…
Tovább olvasom >További cikkeink
NGM: a SZÉP-kártya továbbra is a belföldi turizmus mozgatórugója
A SZÉP-kártya továbbra is a belföldi turizmus mozgatórugója – idén…
Tovább olvasom >A borok suttogója vagy tudós? Avagy mit tud egy Master of Wine?
A Master of Wine (MW) hivatást ezernyi mítosz lengi körül…
Tovább olvasom >A Colonnade Biztosító felkészült az Unitravel utasainak mielőbbi kártalanítására
A Colonnade Biztosító a jogszabályoknak megfelelően felkészült az Unitravel Kft.…
Tovább olvasom >