Bicsár Attila és Kovács-Siklós Lázár kapja idén a Gundel-díjat
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – idén is átadja a szakma Kossuth-díjának is nevezett szakmai elismerést.
A 18 szakmai szervezet és a Gundel család képviselőiből álló Kitüntetési Bizottság szeptember 20-án hozta meg döntését, amit azonnal ki is hirdettek a sajtó jelen lévő képviselőinek.
Idén a díjat a nagy szakmai múlttal rendelkező Bicsár Attila, a Sauska család éttermeinek executive séfje,

Bicsár Attila
valamint Kovács-Siklós Lázár, a Magyar Vendéglátás Csillagai versenyben 2003-ban az ország legjobb éttermének választott Alabárdos étterem akkori séfje, a Chaine Egyesület elnökségének tagja, a médiából is jól ismert szakács kapja.

Kovács-Siklós Lázár
A díj ünnepélyes átadására az október 27-én vasárnap délben megrendezésre kerülő MVI Gálaebéden kerül sor, a Gundel Étteremben, amire jegyek az MVI weboldalán rendelhetők.
Kapcsolódó cikkeink
Még egyszer a felszolgálási díjról
Az MVI aktualizálta tájékoztató anyagát a jelenlegi szabályozásnak megfelelően a…
Tovább olvasom >Ünnepség a Gundel-emléktáblánál
Szűk körben, csendes megemlékezéssel ünnepelte Gundel János (1844–1915) születésnapját az…
Tovább olvasom >Önnek 1%, a szakmának esély!
Ön is segítheti a szakmai érdekképviseleti munkát, ha személyi jövedelemadója…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tízmillió forint összdíjazású pályázatot hirdet Tokaj
Tízmillió forint összdíjazású művészeti pályázatot hirdet Tokaj a világörökségi borvidék…
Tovább olvasom >Hő a mélyből: kiaknázatlan kincs a magyar geotermia
Bár Magyarország kiváló geotermikus adottságokkal rendelkezik, a termálhő jelenleg csak…
Tovább olvasom >