Bicsár Attila és Kovács-Siklós Lázár kapja idén a Gundel-díjat
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – idén is átadja a szakma Kossuth-díjának is nevezett szakmai elismerést.
A 18 szakmai szervezet és a Gundel család képviselőiből álló Kitüntetési Bizottság szeptember 20-án hozta meg döntését, amit azonnal ki is hirdettek a sajtó jelen lévő képviselőinek.
Idén a díjat a nagy szakmai múlttal rendelkező Bicsár Attila, a Sauska család éttermeinek executive séfje,
valamint Kovács-Siklós Lázár, a Magyar Vendéglátás Csillagai versenyben 2003-ban az ország legjobb éttermének választott Alabárdos étterem akkori séfje, a Chaine Egyesület elnökségének tagja, a médiából is jól ismert szakács kapja.
A díj ünnepélyes átadására az október 27-én vasárnap délben megrendezésre kerülő MVI Gálaebéden kerül sor, a Gundel Étteremben, amire jegyek az MVI weboldalán rendelhetők.
Kapcsolódó cikkeink
Az MVI ismét a TOP10 legbefolyásosabb szakmai szervezet között
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) 2025-ben ismét bekerült a turizmus…
Tovább olvasom >Az év jó híre – A nap képe
Jó hír, legalábbis minden, a vendéglátásban közvetve vagy közvetve érintett…
Tovább olvasom >Újragondolt felszolgálási díjak
A szakmai szervezetek örömmel fogadták az NGM felszolgálási díjjal kapcsolatos…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új Guinness rekord: 112 méteres Dobos-torta készült!
Guiness rekordot döntöttek a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Dobos C.…
Tovább olvasom >Az MVI ismét a TOP10 legbefolyásosabb szakmai szervezet között
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) 2025-ben ismét bekerült a turizmus…
Tovább olvasom >Minden idők legsikeresebb turisztikai éve volt 2024 Romániában
Minden idők legsikeresebb turisztikai éve volt 2024 Romániában – közölte…
Tovább olvasom >