Üdvözöljük az olvasókat a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete nevében. Nagy örömünkre szolgál, hogy rovatunk indul a Trade magazinban, hiszen ez kiváló lehetőség arra, hogy megmutassuk szervezetünket, célkitűzéseinket, programjainkat az FMCG- és a horecaszektor legszélesebb platformján, a szakma legelismertebb magazinjában.

Selmeczi László
ügyvezető, társelnök
Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete
Célunk, hogy a minőségi cukrászdai termékekre és szolgáltatásra irányítsuk a figyelmet, ezáltal is katalizáljuk azt a fejlődést, amely már évek óta elindult a hazai cukrászatban is. Megmutatni a magyar cukrászat értékeit, ösztönözni a szakmát a tradíciók tisztelete mellett az innovációra, a fejlesztésre, az egyre tudatosabb vásárlói igények magas színvonalú kiszolgálására. Aktuális programjaink és feladataink mellett szeretnénk megismertetni az olvasókat az elmúlt években elért jelentős eredményeinkkel is.
Bízunk benne, hogy nem vagyunk ismeretlenek a Trade magazin olvasói számára, hiszen legsikeresebb projektjeink – a Magyarország Tortája verseny és az Év Fagylaltja verseny – nagy szakmai presztízsnek és médiaérdeklődésnek örvend évek óta. Ez utóbbira fókuszálunk első rovatunkban is, hiszen a cukrászdák és a vendégek nagy örömére visszavonhatatlanul itt a tavasz, elindult a fagylaltszezon! //
Kapcsolódó cikkeink
Ufók a karlsruhei Pie Bakeryben – A nap videója
Tortát csinálni egyszerű: puha masszákba kell mindenféle tésztakorongokat rakosgatni, rá…
Tovább olvasom >Tengernyi torta – A nap videója
Lenyűgöző látványt nyújtanak ezek a torták, de még az elkészítésük…
Tovább olvasom >Kézműves Cukrászatért Alapítvány
Komoly személyi változások történtek idén a Kézműves Cukrászatért Alapítvány életében,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Maybe, Baby – A nap képe
Határozatlanvásárló-barát megoldás egy ruhaüzlet próbafülkéjében.
Tovább olvasom >A csontváz rizsgolyót készít Aladár napjára – A nap videója
Az főzés témájában készülő, néha megdöbbentő technikákat alkalmazó animációs filmek…
Tovább olvasom >