Üdvözöljük az olvasókat a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete nevében. Nagy örömünkre szolgál, hogy rovatunk indul a Trade magazinban, hiszen ez kiváló lehetőség arra, hogy megmutassuk szervezetünket, célkitűzéseinket, programjainkat az FMCG- és a horecaszektor legszélesebb platformján, a szakma legelismertebb magazinjában.

Selmeczi László
ügyvezető, társelnök
Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete
Célunk, hogy a minőségi cukrászdai termékekre és szolgáltatásra irányítsuk a figyelmet, ezáltal is katalizáljuk azt a fejlődést, amely már évek óta elindult a hazai cukrászatban is. Megmutatni a magyar cukrászat értékeit, ösztönözni a szakmát a tradíciók tisztelete mellett az innovációra, a fejlesztésre, az egyre tudatosabb vásárlói igények magas színvonalú kiszolgálására. Aktuális programjaink és feladataink mellett szeretnénk megismertetni az olvasókat az elmúlt években elért jelentős eredményeinkkel is.
Bízunk benne, hogy nem vagyunk ismeretlenek a Trade magazin olvasói számára, hiszen legsikeresebb projektjeink – a Magyarország Tortája verseny és az Év Fagylaltja verseny – nagy szakmai presztízsnek és médiaérdeklődésnek örvend évek óta. Ez utóbbira fókuszálunk első rovatunkban is, hiszen a cukrászdák és a vendégek nagy örömére visszavonhatatlanul itt a tavasz, elindult a fagylaltszezon! //
Kapcsolódó cikkeink
MCI Közgyűlés 2025
Nagy érdeklődés mellett tartott közgyűlést február végén a Magyar Cukrász…
Tovább olvasom >18 éves a Magyarország Tortája verseny
Az ipartestület meghirdeti az AM Ágazati Értéktárba is nemzeti értékként…
Tovább olvasom >Magyarország Tortája 2025 Elődöntő
Idén is elstartolt az ipartestület legnépszerűbb és legismertebb programja, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >