BB Boglári Szüreti Fesztivál a Platán strandon

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 08. 14. 11:10

Augusztus 15-20. között újabb zenei ínyencségekkel várja vendégeit a BB Boglári Szüreti Fesztivál a Platánstrandon.

bb_szureti_plakatMár érik a szőlő a Balaton környékén, és vele elindulnak a szüreti mulatságok. Az ország első szüreti fesztiválja, a BB Boglári Szüreti Fesztivál idén már 38. alkalommal várja a látogatókat Balatonbogláron a Platán strandon. Az ország egyik legnagyobb, belépő nélkül látogatható rendezvénye a szüreti fesztivál kellemes borozgatással a legismertebb zenekarok koncertjeivel, vidámparki élménnyel és a balatoni strandolással válik teljessé, az utolsó nyári napokban, a borvidéken meginduló szüret időszakában.

Még hódítanak a nyár színei és ízei, a boroknál és pezsgőknél is. Friss, ropogós újdonságunk egy újabb rosé pezső, melyet a nagyközönségnek először a BB Szüreti Fesztiválon mutatunk be. Az illatos, muskotályos ízek kedvelőinek készült BB SPUMANTE ROSÉ a nyár és a szüret ízeit idézi fel. A BB teljes portfóliója mellett jelen lesznek a Balatonboglári Borvidék magántermelői is, bemutatva az elmúlt évjáratok kiváló borait.

A szervezők gondoltak minden korosztályra és zenei stílus kedvelőre; balatonboglári Platán strandon 6 napon keresztül két színpadon koncertekkel és családi programokkal, gasztronómiai bemutatóval, vidámparkkal és vásárral várják a látogatókat.

A fesztivál „nulladik” napján, pénteken NÓTÁR MARY és FANKADELI várja a közönséget.
Szombaton a hivatalos megnyitóval együtt nyílik hagyományosan a BB muskotály hordója, este fellép a COMPACT DISCO és a BROOKLYN BOUNCE. Akik más stílusra vágynak azoknak ott lesz DANICS DÓRA vagy LORENZO. Vasárnap a hagyományos szüreti mulatságoké lesz a főszerep. Az évről-évre színesülő felvonulást a Bonus Bonorum borrend avatása követi, ahol meglátjuk, vajon Oliver Bendt (a Gombay Dance Band frontembere) felismeri-e a borrend zászlós borát, Boglár büszkeségét a BB Muskotályt. A különböző néptánccsoportokon túl a főszerep aznap az egyik színpadon LORD és a THE BLACKBIRDS-é, a másikon BALKAN FANATIK és a GOOMBAY DANCE BAND lép fel. A keddi nap csúcspontja a LÉZERSHOW-val egybekötött BB TŰZIJÁTÉK lesz, augusztus 19-én 22 órakor. A Balaton part egyik legprofibb lézershowja és tüzijátéka után is érdemes lesz még a fesztiválon maradni, fellép JOLLY ÉS SUZY, KOZMIX, DJ DOMINIQUE és BÁRÁNY ATTILA. A fesztivál zárónapján, szerdán koncertet ad a CHILDREN OF DISTANCE és az ANTI FITNESS CLUB. A másik színpadon ZORALL, majd CHARLIE élő koncertjével zárul a 38. Boglári Szüreti Fesztivál.

Kapcsolódó cikkeink