Barilla: csak fenntartható búzából
A Barilla elkötelezte magát, hogy ezentúl kizárólag olyan gazdaságokból szerzi be a búzát, amelyek fenntartható módon működnek.
A tésztagyártó cég négy exkluzív durumbúza-félét választott ki, amelyeknek rendkívül magas a proteintartalma, minőségi glutént tartalmaz és nincs bennük sok ásványi só.

Csak fenntartható búzából készül a tészta
Megújul a csomagolás is: az ikonikus piros logó ugyan megmarad, ám a dobozok színe ragyogó kékre változik, s szűz rostkartonból készül, amelynek alapanyaga felelős erdőgazdálkodásokból származik.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
A GOSZ-VSZT-NAK őszi búza fajtakísérletek nagy segítséget adnak a gazdálkodóknak a vetési szezon előtt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Vatikán birtokán mintagazdaság nyílik, ahol „pápai” olajat és bort termelnek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >AM: a magyar gazdák érdeke az első, továbbra is fenntartjuk az ukrán mezőgazdasági termékekre vonatkozó behozatali tilalmat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Rekordsikerrel zárult a XIXO nyári nyereményjátéka – kétszer 10 millió forint talált gazdára
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A napenergia szerepe egyre nő a kiskereskedelemben – újabb SPAR áruházak működését támogatják napelemek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megérkeztek az őszi GLAMOUR-napok a Rossmannba
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >