Barilla: csak fenntartható búzából
A Barilla elkötelezte magát, hogy ezentúl kizárólag olyan gazdaságokból szerzi be a búzát, amelyek fenntartható módon működnek.
A tésztagyártó cég négy exkluzív durumbúza-félét választott ki, amelyeknek rendkívül magas a proteintartalma, minőségi glutént tartalmaz és nincs bennük sok ásványi só.

Csak fenntartható búzából készül a tészta
Megújul a csomagolás is: az ikonikus piros logó ugyan megmarad, ám a dobozok színe ragyogó kékre változik, s szűz rostkartonból készül, amelynek alapanyaga felelős erdőgazdálkodásokból származik.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Csökkent a búza és a kukorica termelői ára – a nemzetközi piacok is nyomás alatt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A TOP5 exportőr között vagyunk Európában, a búza és a kukorica hajtják a kivitelünket
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A GOSZ-VSZT-NAK őszi búza fajtakísérletek nagy segítséget adnak a gazdálkodóknak a vetési szezon előtt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Black Week a Rossmann-nál: 15% kedvezmény a Rossmann+ tagoknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szülőszobai eseménynapló, gyógyító kert és traumatudatos felnőttképzési rendszer is van idén a BioTechUSA az Egészségért Díj nyertesei között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Új fizetési rendszerrel és vevővédelemmel teszi biztonságosabbá a vásárlást a Jófogás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

