Barilla: csak fenntartható búzából
A Barilla elkötelezte magát, hogy ezentúl kizárólag olyan gazdaságokból szerzi be a búzát, amelyek fenntartható módon működnek.
A tésztagyártó cég négy exkluzív durumbúza-félét választott ki, amelyeknek rendkívül magas a proteintartalma, minőségi glutént tartalmaz és nincs bennük sok ásványi só.

Csak fenntartható búzából készül a tészta
Megújul a csomagolás is: az ikonikus piros logó ugyan megmarad, ám a dobozok színe ragyogó kékre változik, s szűz rostkartonból készül, amelynek alapanyaga felelős erdőgazdálkodásokból származik.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Riasztó jelek a földeken: aszály sújtja a kukoricát, a búzánál még van remény
A szakértők szerint a kukoricaállomány már most tragikus képet mutat,…
Tovább olvasom >A fenntartható turizmus fejlesztését segítő uniós program indult Szegeden
A fenntartható turizmus fejlesztését segítő, 2,5 millió eurós (mintegy egymilliárd…
Tovább olvasom >Új formákkal és új külsővel tér vissza a Barilla Al Bronzo az USA-ba
A Barilla bejelentette, hogy az Egyesült Államokban újra kapható lesz…
Tovább olvasom >További cikkeink
Idén is kizárólag magyar görögdinnye a PENNY-ben
Július 7-től ismét kizárólag magyar termelőktől származó, friss szabadföldi görögdinnye…
Tovább olvasom >A Helia-D-vel forgatott Zséda
Barátnők, nevetés, egy nyári délután – Zséda eddig nem látott…
Tovább olvasom >Az egészségre veszélyes potencianövelőket talált a fogyasztóvédelem a piacon
A Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatóság (NKFH) az elmúlt hónap…
Tovább olvasom >