Barilla: csak fenntartható búzából
A Barilla elkötelezte magát, hogy ezentúl kizárólag olyan gazdaságokból szerzi be a búzát, amelyek fenntartható módon működnek.
A tésztagyártó cég négy exkluzív durumbúza-félét választott ki, amelyeknek rendkívül magas a proteintartalma, minőségi glutént tartalmaz és nincs bennük sok ásványi só.
Megújul a csomagolás is: az ikonikus piros logó ugyan megmarad, ám a dobozok színe ragyogó kékre változik, s szűz rostkartonból készül, amelynek alapanyaga felelős erdőgazdálkodásokból származik.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
A búza és az árpa exportvolumene nőtt 2023-ban
A gabonafélék exportértéke és külkereskedelmi aktívuma volt a legmagasabb a…
Tovább olvasom >Az amerikai termény kivételével tovább csökkent a búza világpiaci ára
A Tallage februári tájékoztatása szerint az amerikai termény kivételével tovább…
Tovább olvasom >Oeconomus: tavaly 36 százalékkal nőtt a búzatermés Magyarországon
Az előzetes adatok alapján a legtöbb szántóföldi növény termésmennyisége nőtt…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nemzetközi tanúsítványok garantálják a termékek és szolgáltatások magas minőségét a SPAR-nál
Minőségi tanúsítványok garantálják az élelmiszer-biztonságot és a termékminőséget a SPAR…
Tovább olvasom >Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport
Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport,…
Tovább olvasom >Az Unileverrel lépett a fullfilment piacra a Waberer’s Csoport
Közel 800 cikkszámot kezel, illetve mesterséges intelligenciával ellátott eszközökkel végzi…
Tovább olvasom >