Az Ile de France sajtok készek meghódítani a magyar piacot is

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 06. 12. 11:38

Akár a divat, akár a gasztronómia világáról van szó, a francia jelző mindig a könnyed elegancia és a kifinomult ízlés záloga. Pontosan ez az életérzés jellemző az Ile de France sajtcsaládra, amely a világ szinte minden pontján megtalálható a boltok polcain és mostantól Magyarországon is kapható.

Erős francia márka ötféle izgalmas ízben

A hazánkban még kevéssé ismert Ile de France márka a 30-as évek közepén született meg. Töretlen népszerűségét és nemzetközi karrierjét elsősorban annak köszönheti, hogy a lágyabb és a karkeretesebb ízek kedvelői egyaránt megtalálják a nekik tetszőt az ötféle változat között. Másik nagy előnye, hogy szendvics alapanyagként is hamisítatlan gourmet élményt kínálnak. A szeletelt sajtokból nagyszerű hideg vagy meleg szendvicsek készíthetők, de hamburgerek és paninik izgalmas kiegészítője is lehet.

Francia sajtnagymester ajánlásával

Azt, hogy az otthoni gasztronómiában is meg lehet valósítani a francia konyhára oly jellemző elragadó eleganciát nem kisebb személyiség, mint a Francia Sajtmesterek Nemzetközi Céhének elnöke, Roland Barthélemy mutatta meg. Szenvedélyes előadásában kihangsúlyozta a kreativitás fontosságát. Szerinte ahhoz, hogy a sajtfogyasztás valódi kulináris élménnyé váljon, nem kell különleges konyhatechnológia és kivételes alkalmakra sem érdemes várni. Egyedül magas minőségű sajtokra, fantáziára és merészségre van szükségünk ahhoz, hogy a stílust és eleganciát finoman ötvöző, franciás hangulatú falatok kerüljenek az asztalra.

Import sajtok praktikus csomagolásban

A sajtcsalád tagjai a lágy, tejszínes Cremerin, az erős ízeket képviselő Baldaran, a gyümölcsös zamatú, lyukacsos Normantal, a lágyan olvadó Chramidor és a jól olvadó, gyümölcsös, lyukas Montaver sajt. Az első hármat elsősorban hidegen, míg az utolsó kettőt melegen fogyasztva ajánlja a gyártó. Mindegyik szeletelve 100 grammos kiszerelésben, külön csomagolásban kerül forgalomba. A sajtok Franciaországban, nagy szakértelemmel készültek és a Pannontej Zrt. importálja Magyarországra.

Kapcsolódó cikkeink