Az Ile de France sajtok készek meghódítani a magyar piacot is
Akár a divat, akár a gasztronómia világáról van szó, a francia jelző mindig a könnyed elegancia és a kifinomult ízlés záloga. Pontosan ez az életérzés jellemző az Ile de France sajtcsaládra, amely a világ szinte minden pontján megtalálható a boltok polcain és mostantól Magyarországon is kapható.
Erős francia márka ötféle izgalmas ízben
A hazánkban még kevéssé ismert Ile de France márka a 30-as évek közepén született meg. Töretlen népszerűségét és nemzetközi karrierjét elsősorban annak köszönheti, hogy a lágyabb és a karkeretesebb ízek kedvelői egyaránt megtalálják a nekik tetszőt az ötféle változat között. Másik nagy előnye, hogy szendvics alapanyagként is hamisítatlan gourmet élményt kínálnak. A szeletelt sajtokból nagyszerű hideg vagy meleg szendvicsek készíthetők, de hamburgerek és paninik izgalmas kiegészítője is lehet.
Francia sajtnagymester ajánlásával
Azt, hogy az otthoni gasztronómiában is meg lehet valósítani a francia konyhára oly jellemző elragadó eleganciát nem kisebb személyiség, mint a Francia Sajtmesterek Nemzetközi Céhének elnöke, Roland Barthélemy mutatta meg. Szenvedélyes előadásában kihangsúlyozta a kreativitás fontosságát. Szerinte ahhoz, hogy a sajtfogyasztás valódi kulináris élménnyé váljon, nem kell különleges konyhatechnológia és kivételes alkalmakra sem érdemes várni. Egyedül magas minőségű sajtokra, fantáziára és merészségre van szükségünk ahhoz, hogy a stílust és eleganciát finoman ötvöző, franciás hangulatú falatok kerüljenek az asztalra.
Import sajtok praktikus csomagolásban
A sajtcsalád tagjai a lágy, tejszínes Cremerin, az erős ízeket képviselő Baldaran, a gyümölcsös zamatú, lyukacsos Normantal, a lágyan olvadó Chramidor és a jól olvadó, gyümölcsös, lyukas Montaver sajt. Az első hármat elsősorban hidegen, míg az utolsó kettőt melegen fogyasztva ajánlja a gyártó. Mindegyik szeletelve 100 grammos kiszerelésben, külön csomagolásban kerül forgalomba. A sajtok Franciaországban, nagy szakértelemmel készültek és a Pannontej Zrt. importálja Magyarországra.
Kapcsolódó cikkeink
Top 10 légitársaság, ahol a fedélzeti étkezés gasztronómiai élmény – Íme, a Food & Wine rangsora
A „repülős kaja” kifejezés sokáig egyet jelentett a középszerűség szinonimájával,…
Tovább olvasom >Az első főzőcsatornánk
A hazai gasztronómia fejlődésében komoly közvetett szerepet játszottak a világ…
Tovább olvasom >Akit a szakma gőze megcsapott
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja Rácz Mihály, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >További cikkeink
A magyar torma virágzik – mégis nehéz helyzetben vannak a termelők
Bár 2024-ben tovább nőtt a magyar tormaexport volumene, és a…
Tovább olvasom >Erős Pistás pogácsával rukkolt elő az Univer és a Lipóti Pékség
Omlós, mégis nagy erő van benne, egyesíti a túrós-tejfölös könnyedséget…
Tovább olvasom >Nem áll meg 2025-ben sem a SPAR fejlődése: két budapesti áruház újult meg 580 millió forintból
Mintegy 580 millió forintos beruházással megújult két budapesti SPAR szupermarket.…
Tovább olvasom >