Az Ile de France sajtok készek meghódítani a magyar piacot is
Akár a divat, akár a gasztronómia világáról van szó, a francia jelző mindig a könnyed elegancia és a kifinomult ízlés záloga. Pontosan ez az életérzés jellemző az Ile de France sajtcsaládra, amely a világ szinte minden pontján megtalálható a boltok polcain és mostantól Magyarországon is kapható.
Erős francia márka ötféle izgalmas ízben
A hazánkban még kevéssé ismert Ile de France márka a 30-as évek közepén született meg. Töretlen népszerűségét és nemzetközi karrierjét elsősorban annak köszönheti, hogy a lágyabb és a karkeretesebb ízek kedvelői egyaránt megtalálják a nekik tetszőt az ötféle változat között. Másik nagy előnye, hogy szendvics alapanyagként is hamisítatlan gourmet élményt kínálnak. A szeletelt sajtokból nagyszerű hideg vagy meleg szendvicsek készíthetők, de hamburgerek és paninik izgalmas kiegészítője is lehet.
Francia sajtnagymester ajánlásával
Azt, hogy az otthoni gasztronómiában is meg lehet valósítani a francia konyhára oly jellemző elragadó eleganciát nem kisebb személyiség, mint a Francia Sajtmesterek Nemzetközi Céhének elnöke, Roland Barthélemy mutatta meg. Szenvedélyes előadásában kihangsúlyozta a kreativitás fontosságát. Szerinte ahhoz, hogy a sajtfogyasztás valódi kulináris élménnyé váljon, nem kell különleges konyhatechnológia és kivételes alkalmakra sem érdemes várni. Egyedül magas minőségű sajtokra, fantáziára és merészségre van szükségünk ahhoz, hogy a stílust és eleganciát finoman ötvöző, franciás hangulatú falatok kerüljenek az asztalra.
Import sajtok praktikus csomagolásban
A sajtcsalád tagjai a lágy, tejszínes Cremerin, az erős ízeket képviselő Baldaran, a gyümölcsös zamatú, lyukacsos Normantal, a lágyan olvadó Chramidor és a jól olvadó, gyümölcsös, lyukas Montaver sajt. Az első hármat elsősorban hidegen, míg az utolsó kettőt melegen fogyasztva ajánlja a gyártó. Mindegyik szeletelve 100 grammos kiszerelésben, külön csomagolásban kerül forgalomba. A sajtok Franciaországban, nagy szakértelemmel készültek és a Pannontej Zrt. importálja Magyarországra.
Kapcsolódó cikkeink
Valentin-napi gasztronómiai kaland Gianni Annonival a Candy szervezésében
Egy igazán különleges desszertkészítő élményre invitálta a gasztronómia szerelmeseit a…
Tovább olvasom >Gasztronómiai fesztiválok egész évben a Balatonnál
A Balatoni Turizmus Szövetség alelnöke, Fekete Tamás sajtóközleményében hangsúlyozta, hogy…
Tovább olvasom >A zsugorinfláció egyre több terméket érint
2025 januárjában is folytatódott a zsugorinfláció, több élelmiszer és piperecikk…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Munch-ba olvad Románia legnagyobb ételmentő platformja, így már közel hatezer partnertől lehet ételt menteni
A cseh versenytárs felvásárlása után, Romániában is folytatja a stratégiáját…
Tovább olvasom >A Valentin-napi hulladék kétharmada nem újrahasznosítható
Az Európai Unióban egyetlen Valentin-napon több mint 100 000 tonna…
Tovább olvasom >95 millió forint segítség másfél hónap alatt a Tesco munkatársaitól és vásárlóitól a rászorulóknak
95 millió forinttal támogatja az ország legnagyobb adománygyűjtő csapata az…
Tovább olvasom >