Az édesipar szereplői örülhetnek – két szakkiállítás egy helyen

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 04. 04. 12:46

2012-ben újra az ISM-mel egy időben, január 29.-február 1. között rendezik a csomagoló- és adalékanyagok, aromák és édesipari technológiák szakkiállítását, a ProSweets vásárt. Hatodik alkalommal élvezhetik a szakemberek a rendezvény nyújtotta lehetőségeket, megtekinthetik a technológiai újításokat az adalékanyagoktól az előállítási folyamaton át a csomagolásig, tehát mindent, ami kapcsolatban áll az édesiparral.

2012 újdonsága a pikáns snack-ek az édesipari termékek mellett, valamint az egynapos ProSweets Köln konferencia február 1-jén, amelynek központi termékköre az „Ízesítő összetevők”, aromák és ízesítők, technológiák, és fogyasztói preferenciák az édesiparban. A rendezvényre számos szakértő szakmai előadással készül az ízesítő anyagok legújabb trendjeiről, illetve döntő szerepéről a gyártási és eladási (marketing) folyamatban. A szakma képviselői számára talán ez a legideálisabb hely az információk begyűjtésére, ötletek szerzésére és sikeres koncepciók és üzleti kapcsolatok kialakítására.

A kiállítóként érdekeltek számára jó hír, hogy 2011. május 13-ig még él a kedvezményes helyfoglalás. Mind a kiállítók, mind pedig a látogatók teljes körű információt a www.prosweets-cologne.com honlapon találhatnak, illetve közvetlenül fordulhatnak a Koelnmesse hivatalos magyarországi képviseletéhez, a Mon-Art Reklámirodához.(www.koelnmesse-monart.hu)

Kapcsolódó cikkeink