Április 5-én nyílik az első hazai Lindt márkabolt

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 04. 04. 11:20

Magyarországon is terjeszkedik üzlethálózatával a svájci prémium csokoládégyártó, a Lindt & Sprüngli, amely április 5-én Budapesten, az Allee Bevásárlóközpontban nyitja meg legelső hazai exkluzív üzletét.kép: chocolate.lindt.com

A Lindt regionális stratégiájának része a márka magyarországi jelenlétének fejlesztése, így következő lépésként a budapesti üzletnyitás mellett döntött. A világszerte több mint 400 üzlettel rendelkező márka április 5-én nyitja meg legelső hazai Boutique típusú üzletét, aminek otthonául az Allee Bevásárlóközpontot választotta. Az exkluzív nemzetközi koncepció alapján kialakított üzletben olyan ízekkel is találkozhatnak a csokoládé szerelmesei, amik egyéb más kereskedelmi forgalomban nem, vagy nehezen elérhetők, így a teljes termékportfólióból tudnak választani a vásárlás során.


A Lindt világszerte
A Lindt csokoládéboltok és -kávézók egyedülálló élményt nyújtanak a márka termékeinek megismerésére. A Lindt hálózata világszerte több mint 410 üzletből áll. Évente több, mint 60 millió látogató élvezi hatalmas termékválasztékát és üzleteinek kiváló kiszolgálását, amelynek köszönhetően a prémium szegmens vezető szereplőjévé vált.

Prémium csokoládé csaknem 175 éve
A Lindt csokoládék világszerte ismertek páratlan, egyedülálló ízük és lágyan olvadó töltelékükről. Egy ilyen finom csokoládé megalkotása olyan művészet, amely hosszútávú szakértelmet és elkötelezettséget igényel. A Lindt & Sprüngli kezdetei 1845-re nyúlnak vissza. A Lindt Csokoládé Mestereit a csokoládé iránti szenvedély és kreativitás hajtotta, hogy kifejlesszék és finomítsák egyedülálló és titkos receptjüket. A Lindt & Sprüngli azon kevés csokoládégyártók egyike lett, akik a termelési folyamat minden egyes lépését ellenőrzi a kakaóbabtól egészen a csokoládé elkészítéséig.

Kapcsolódó cikkeink