Április 5-én nyílik az első hazai Lindt márkabolt
Magyarországon is terjeszkedik üzlethálózatával a svájci prémium csokoládégyártó, a Lindt & Sprüngli, amely április 5-én Budapesten, az Allee Bevásárlóközpontban nyitja meg legelső hazai exkluzív üzletét.
kép: chocolate.lindt.com
A Lindt regionális stratégiájának része a márka magyarországi jelenlétének fejlesztése, így következő lépésként a budapesti üzletnyitás mellett döntött. A világszerte több mint 400 üzlettel rendelkező márka április 5-én nyitja meg legelső hazai Boutique típusú üzletét, aminek otthonául az Allee Bevásárlóközpontot választotta. Az exkluzív nemzetközi koncepció alapján kialakított üzletben olyan ízekkel is találkozhatnak a csokoládé szerelmesei, amik egyéb más kereskedelmi forgalomban nem, vagy nehezen elérhetők, így a teljes termékportfólióból tudnak választani a vásárlás során.
A Lindt világszerte
A Lindt csokoládéboltok és -kávézók egyedülálló élményt nyújtanak a márka termékeinek megismerésére. A Lindt hálózata világszerte több mint 410 üzletből áll. Évente több, mint 60 millió látogató élvezi hatalmas termékválasztékát és üzleteinek kiváló kiszolgálását, amelynek köszönhetően a prémium szegmens vezető szereplőjévé vált.
Prémium csokoládé csaknem 175 éve
A Lindt csokoládék világszerte ismertek páratlan, egyedülálló ízük és lágyan olvadó töltelékükről. Egy ilyen finom csokoládé megalkotása olyan művészet, amely hosszútávú szakértelmet és elkötelezettséget igényel. A Lindt & Sprüngli kezdetei 1845-re nyúlnak vissza. A Lindt Csokoládé Mestereit a csokoládé iránti szenvedély és kreativitás hajtotta, hogy kifejlesszék és finomítsák egyedülálló és titkos receptjüket. A Lindt & Sprüngli azon kevés csokoládégyártók egyike lett, akik a termelési folyamat minden egyes lépését ellenőrzi a kakaóbabtól egészen a csokoládé elkészítéséig.
Kapcsolódó cikkeink
Nem áll meg 2025-ben sem a SPAR fejlődése: két budapesti áruház újult meg 580 millió forintból
Mintegy 580 millió forintos beruházással megújult két budapesti SPAR szupermarket.…
Tovább olvasom >Magyar Édességgyártók Szövetsége: stagnáló piacon egyensúlyoz a magyar édesipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és…
Tovább olvasom >Sorban állnak az angyalhaj csokis fagylaltért
Elsőként készített fagylaltot angyalhaj csokoládéból Magyarországon Jakabfi Dávid patissier, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A magyar torma virágzik – mégis nehéz helyzetben vannak a termelők
Bár 2024-ben tovább nőtt a magyar tormaexport volumene, és a…
Tovább olvasom >Erős Pistás pogácsával rukkolt elő az Univer és a Lipóti Pékség
Omlós, mégis nagy erő van benne, egyesíti a túrós-tejfölös könnyedséget…
Tovább olvasom >Nem áll meg 2025-ben sem a SPAR fejlődése: két budapesti áruház újult meg 580 millió forintból
Mintegy 580 millió forintos beruházással megújult két budapesti SPAR szupermarket.…
Tovább olvasom >