Anuga Organic a fenntartható, egészséges innovációt bemutató szakvásár

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 07. 24. 09:40

A világ egyik legnagyobb biovására, az Anuga Organic a 2023. október 7-11 között Kölnben megrendezésre kerülő Anuga fontos része. Az idei esemény középpontjában a világ minden tájáról származó bioinnovációk állnak.

A mintegy 200 nemzetközi kiállító a fenntartható és egészséges termékek széles választékát mutatja be. Olyan országok képviseltetik az eseményen magukat, mint Kína, Dánia, Olaszország, Németország, Törökország, az USA, Ausztria, Románia, Peru, Lettország, Marokkó, Paraguay, Magyarország, Görögország, Észtország és Ukrajna, ahol a kiállítók saját piacaikról mutatják be a biotrendeket és innovációkat.

Bio szupermarket

A 2023-ra új, modern elrendezésű Organic Supermarket a teljes biokínálat sokszínűségét vonultatja fel az Anuga Organic középpontjában. Ez az 5.1 csarnokban található szupermarket több mint 1500 élelmiszer-kereskedelmi bioterméket mutat be.

Előadás program

Az Organic Supermarket mellett a programban az Anuga Organic On Stage előadások szerepelnek a bio iparág számára fontos témákat érintő panelbeszélgetésekkel és trendeket vázoló előadásokkal.

Az eseményen a már befutott iparági szereplőkkel együtt start-up cégek is megjelennek újgenerációs ötletekkel és megoldásokkal.

ESM

Kapcsolódó cikkeink