Alkoholmentes sör a Gössertől

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 21. 00:00

Új terméket vezet be a magyarországi sörpiacra a Heineken Hungária Zrt.: a Gösser új alkoholmentes világos söre áprilistól került kereskedelmi forgalomba és háromféle kiszerelésben érhető el.

A nagy hagyományokra visszatekintő Gösser márka a negyedik termékkel jelentkezik a magyar piacon. A Gösser Spezial, a Gösser Bock és a Gösser NaturZitrone után egy alkoholmentes világos sörrel egészült ki a termékcsalád. A Gösser Alkoholfreies Naturbier nagyszerű választás azoknak, akik az étkezéshez, egy baráti beszélgetéshez vagy akár csak szomjoltásként egy frissítő sörre, italra vágynak. A csak természetes anyagokat tartalmazó, könnyen iható, utóíz nélküli alkoholmentes sör minden alkalomra alternatívát jelent. 
„A visszajelzések, és kutatások alapján az a tapasztalatunk, hogy a hagyományos sörök mellett egyre népszerűbbek a frissítőbb, könnyebben iható italok. Ide tartozik a sör és citromlé keveréke, azaz a radler kategória is, illetve az egyéb ízesített sörök. A tavaly bevezetett NaturZitrone fogadtatása is ezt támasztja alá” – fejtette ki Makkay János, a Heineken Hungária Zrt. marketing igazgatója. – „Új fogyasztói rétegeket felfedezni mindig izgalmas kihívás, mi pedig különösen igyekszünk odafigyelni az újonnan felmerülő fogyasztói igényekre.”
A termék félliteres palackban és dobozban, valamint 0,33 literes palackban kerül kereskedelmi forgalomba, áprilistól már elérhető a legtöbb Gösser márkát forgalmazó vendéglátóhelyen is.
Kapcsolódó cikkeink