Adatgyűjtés az újranyíló éttermek vendégeiről
Mindenki nyugodjon meg: ez az előírás a Washington-megyei étteremújranyitások 2, fázisának eleme: a vendéglátósoknak fel kell jegyezniük a vendégeik érkezési idejét és mail-címét vagy telefonszámát. Ennek célja természetesen az esetleges későbbi fertőzésekkor a kapcsolatok visszakeresésének megkönnyítse.
A 2. fázis intézkedései még 12 további kritérium teljesítését várják a vendéglátósoktól a működés engedélyezéséért cserébe.
Kapcsolódó cikkeink
Magazin: Krisán László: „A válságkezelésben mindenkinek van felelőssége”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Győrffy Balázs: „Az élelmiszeripar stratégiai jelentőségű ágazat”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magazin: FMCG: járvány után az árak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kézzel készült mini desszertcsodák kerültek a Gundel asztalára
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Brüsszelig jutott a kézipoggyász-háború – veszélyben a fapados modell alapjai
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Z-generáció megszólítása az italpiacon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >