Adatgyűjtés az újranyíló éttermek vendégeiről
Mindenki nyugodjon meg: ez az előírás a Washington-megyei étteremújranyitások 2, fázisának eleme: a vendéglátósoknak fel kell jegyezniük a vendégeik érkezési idejét és mail-címét vagy telefonszámát. Ennek célja természetesen az esetleges későbbi fertőzésekkor a kapcsolatok visszakeresésének megkönnyítse.
A 2. fázis intézkedései még 12 további kritérium teljesítését várják a vendéglátósoktól a működés engedélyezéséért cserébe.
Kapcsolódó cikkeink
Magazin: Krisán László: „A válságkezelésben mindenkinek van felelőssége”
Az elmúlt időszakban számos tényező nehezítette a hazai vállalkozások mindennapi…
Tovább olvasom >Győrffy Balázs: „Az élelmiszeripar stratégiai jelentőségű ágazat”
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) közel 400 ezer tagjának érdekében…
Tovább olvasom >Magazin: FMCG: járvány után az árak
Amikor e cikk születik, még nem látni a teljes éves…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >