A WebEye eltörli a belépési díjakat és fix, havi díjas elszámolásra vált

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 05. 16. 13:04

Új díjcsomagjaival új üzleti filozófiát honosít meg a 2018-as pénzügyi évet hatmilliárd forintot meghaladó árbevétellel és közel egymilliárd forintos EBITDA-val záró WebEye Telematics Zrt.  A régió piacvezető telematikai szereplőjeként a WebEye mostantól akár induló költségek nélkül is elérhetővé teszi szolgáltatásait, legyen szó bármilyen konfigurációról.  A cég ezzel a szoftveres ágazatokban népszerű megoldással kívánja megkönnyíteni a logisztikai és szállítmányozó vállalkozások átállását a tudatosabb, tisztán szolgáltatás- és adatalapú működésre (Telamatics-as-a-Service). Céljuk, hogy ezzel a fix havi díjas, szolgáltatásalapú elszámolással tervezhetőbbé tegyék a működést a döntéshozók számára.

Érdekel az ajánlat >> https://www.webeye.eu/taas-hu

A telematika, azaz a műholdas járműkövetés és az így kinyerhető adatok feldolgozása robbanásszerű növekedésen ment keresztül az elmúlt évtizedben. A piaci újdonságok és az ügyféligények közösen hajtották a fejlődést. Először az extrém körülmények között is folyamatosan működő, megbízható adatokat közlő hardveres eszközök kifejlődése, majd ezeknek az adatoknak az egyre széleskörűbb felhasználhatósága jelentette az innováció fő irányát. A könnyen elérhető mobileszközök, a 4G hálózatok és a nyilvánosan hozzáférhető adattárak elterjedésével a hangsúly az üzleti, szolgáltatási innovációkra helyeződött.

Ezért döntött úgy a WebEye, hogy szemléletet és üzletpolitikát vált, és újonnan bevezetendő díjcsomagjai esetében eltörli a belépési díjakat és fix, tisztán havidíjas alapon teszi teljes körűen elérhetővé telematikai szolgáltatási palettáját. A tapasztalatok szerint a korábbi induló költségek, mint például a fedélzeti eszközök és azok kiegészítőinek (üzemanyag szondák stb.) megvásárlása, illetve a kiszállítási és beszerelési díj sok kisebb logisztikai szereplőt tartottak eddig távol a telematikai eszközök kiterjedt használatától, de a legnagyobb szállítmányozócégek számára is jelentős egyszeri tételként jelentkeztek a költségoldalon.

A szolgáltatási szemlélet népszerűsége nem kizárólag az induló költségek kivezetésének köszönhető. A járművekbe szerelt telematikai hardverek esetében nem csak a vételárat, a kiszállítási és beszerelési költséget spórolja meg a felhasználó, hanem a szolgáltató vállalja az eszközök garanciális cseréjét és javítását is, mivel a Telematics-as-a-Service világában ezek is a szolgáltatás részét képezik. A WebEye esetében a korábbi 24 hónapos általános eszköz-garanciát az új díjcsomagokban egy folyamatos, a szolgáltatási szerződés idejére érvényes csere- és javításigarancia váltja fel, amely a szolgáltatás teljes futamideje alatt sok fejfájástól szabadítja meg a vállalati döntéshozókat.

Az új szolgáltatási ajánlat esetében egy átlagos cég, műszaki konfigurációtól függően akár kétszázezer forintot meghaladó egyszeri költséget is megtakaríthat járművenként a hagyományos belépési díjas szolgáltatási modellhez képest. Az idén második negyedévtől bevezetendő rendszer egyaránt elérhető a cég jelenlegi és jövőbeni ügyfelei számára új előfizetések vásárlása esetén, cégmérettől és használt járműtípusoktól függetlenül.

További információ >>  https://www.webeye.eu/taas-hu

5750169 – truck on bridge, landscape

(X)

 

Kapcsolódó cikkeink