A Walmart Sam’s Clubja egészségügyi szolgáltatások kínál

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 10. 20. 13:43

A Walmart Sam’s Club üzletága a Humanával és 98point6-szel együttműködve elindította a tagjainak egészségügyi csomagajánlatokat kínáló „Care Accelerator” programját. A cél a klubtagok számára az egészségügyi szolgáltatásokat elérhetőbbé tenni, és ezzel hosszú távú egészségi állapotukat javítani. Az évi 50–240 dolláros csomagajánlatok kiterjednek az alapellátásra, fogászati, szemészeti és alternatív gyógymódokra. A kísérlet Michigan, Pennsylvania és Észak-Karolina államokban indul.

A program a Walmart nemrégiben Dallasban létrehozott klinikájára épül, ahol a Walmart Health egy sor egészségügyi szolgáltatással – röntgennel, EKG-val, tanácsadással, optikussal és fogászattal – várja a klubtagokat. A központban ráadásul a vásárlók edukációját célzó műhelymunka is folyik.

Igaz, hogy a vállalat patikai üzletágával eddig is erőteljesen jelen volt az egészségügyben, ám e kezdeményezései már az átfogó egészségügyi szolgáltatóvá válás útjára lépés felé mutatnak. Az új megközelítéssel a vállalat újabb bevételi és profitforrásokra tehet szert, tovább szilárdíthatja a vásárlói hűséget, egyben vásárlóinak mélyebb megértése is lehetővé válik.

Kapcsolódó cikkeink