A Walmart drónokkal világítja be az ünnepi eget

Szerző: Kátai Ildikó Dátum: 2020. 11. 26. 11:37

A Walmart legújabb bejelentése szerint az ünnepekre nagyszabású, 1000 Intel drónt mozgató, ünnepi zenére koreografált fényjátékkal készül, hogy a vásárlók a nehéz év végén felemeljék tekintetüket.

Walmart drón show

Az élő műsort december 4-20. között 8 helyszínen, nagy területeken, stadiumokban és versenypályákon mutatják be. Céljuk, hogy örömet, boldogságot és csodát hozzanak a világjárványban elcsüggedt családok életébe.

Mindent a vevőkért

Az USA piacvezető kiskereskedője úgy gondolta, hogy egy ilyen nehéz évben nem elegendőek a hagyományos fényfüzérek az ünnep bevilágításához. Sokkal nagyobbat gondolt. Az attrakció jól illeszkedik a kereskedőóriás pandémiás élményaktiváció sorozatába, a parkolóiban berendezett nyári autósmozik, a spotversenyek előtti hangulatot idéző foci bulik és a Halloweeni rendezvények után az adventre időzített drónfény-show méltó befelyezése a 2020-as évnek. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az autós helyeket QR kódos jegyekkel biztosítják. A showt az autóból vagy annak közvetlen környezetéből tekinthetik meg a családok. Aki nem tud részt venni az eseményen, a Facebookon, Instagramon és a TikTokon is megtekintheti a fény showt december 5-én este 7:40-től (magyar idő szerint hajnali 1:40-től) streamelve.

A Walmart Drone Light Show a legújabb eseménysorozat, amely igyekszik összehozni a fogyasztókat a távolságtartás figyelembe vételével, biztonságos kimozdulási lehetőséget nyújtva a stresszes és fáradt karantén időszakban.

-Ezután a különösen nehéz év után szeretnénk segíteni a családoknak abban, hogy felemeljék a tekintetüket. Azt akarjuk, hogy a vásárlóink és a közösségek élvezzék a pihenés, a béke és a remény pillanatait. – mondta William White, a Walmart marketing igazgatója.

Drón színház

Az Intel a 2018-as téli olimpia záróünnepségén mutatta be a nagyközönségnek a “Shooting Stars” drónfény-show technológiáját. A drónokat azóta Lady Gaga Super Bowl LI félidei bemutatója során használták. A techcég közösségi média csatornákon megjelentetett, a technológiát bemutató bejegyzései a legmagasabb Facebook és Twitter elérést hozták az esemény globális szponzorai között az Intelnek. Ez arra enged következtetni, hogy a Walmart fényshow-ja is nagy visszhangot kelt majd a közösségi hálón.

Kapcsolódó cikkeink