A vásárló otthont, a Praktiker vevőkapcsolatokat épít

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 03. 04. 17:37

Konkrét számok tükrében vázolja a mesterséges intelligencia alapú eszközök forgalomra gyakorolt hatását a DIY szegmens egyik legmeghatározóbb hazai szereplője, a Praktiker a március 7-i Microsoft Retail Day konferencián.

Hallgat László, Praktiker

Hallgat László webshop vezető előadásában részletesen bemutatja a Prefixbox intelligens kereső megoldását, valamint a Talk-A-Bot chatbot használatának előnyeit. A szakember szerint a digitalizációt alapvetően nem a legújabb technológiák, hanem maga a megváltozott gondolkodásmód hajtja.
– A Praktiker számára ezért is kiemelten fontos, hogy megismerje a vásárlói igényeket, képes legyen azokat kielégíteni, valamint gyorsan reagáljon a változásaikra. És mindezt személyre szabottan. E komplex folyamat sikeres megvalósítása a ma már mindenki számára elérhető öntanuló, mesterséges intelligencián alapuló rendszerek nélkül pedig elképzelhetetlen – hangsúlyozza.

Március 7-én, Magyarországon első alkalommal kerül megrendezésre a Microsoft Retail Day. A szoftvervállalat saját szervezésű konferenciájának központi témáját a kereskedelemben egyre hangsúlyosabb, mesterséges intelligenciát is tartalmazó, digitális megoldások adják. A rendezvény célja, hogy konkrét példákon keresztül bemutassa azokat a Microsoft-alapú fejlesztéseket és eszközöket, amelyek a digitalizáció korának vásárlói igényeit is szem előtt tartva, hatékonyan támogatják az offline és online értékesítést.

A szakmai napon egyéni és páros prezentációk sora váltja majd egymást, felvonultatva a legkülönfélébb hazai és külföldi fejlesztéseket.

A konferencia együttműködő partnereként a szakmai előadásokat a Trade magazin moderálja, mely az FMCG piac első számú retail szaklapjaként maga is kiemelt figyelmet fordít a hazai és külföldi retail fejlesztésekre, valamint a digitalizáció és a vásárlói élmény aktuális és jövőbe mutató kérdéseire.

További információ: https://www.microsoftevents.com/profile/6217181

(x)

Címkék:

Kapcsolódó cikkeink