A Trigránit Las Vegassal vetélkedő szórakoztató centrum építését kezdi meg

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 15. 00:01

Pozsony határában Európa első számú szórakoztató, kereskedelmi és konferenciaközpontját tervezi megépíteni a TriGranit. A Metropolis beépített területe meghaladja az 1,2 millió négyzetmétert, a beruházás értéke 1,5 milliárd euró.

Az épületkomplexumban érvényesülni fog a kereskedelmi központ funkció, lesz továbbá szabadidőközpont és élményfürdő, több golfpálya, szálloda és  kaszinó, helyet kap egy kulturális- és konferenciaközpont is. A cég szerint a tervezés és kivitelezés, az üzemeltetés és szolgáltatások magas színvonala olyan projektet eredményez, amely méltán veszi fel a versenyt Las Vegas leghíresebb szórakoztató- és szabadidőközpontjaival.
A közel 30 hektáros terület Pozsony déli kivezető szakaszán helyezkedik el, közrefogva a Bécs, Budapest és Prága felé vezető autópályákat. 220 kilométeren belül 29 millió lakos lehet a potenciális látogatói kör, e területen belül található továbbá 4 nemzetközi repülőtér, ahonnan évente több mint 40 millió utas repül úti célja felé, nem beszélve az autópályán, illetve vonaton áthaladó turizmusról – írja a tozsdeforum.hu.

Kapcsolódó cikkeink