A Plant-Powered Perspectives Magyarország elsőszámú növényi-alapú élelmiszeripari konferenciája

Szerző: STA Dátum: 2022. 10. 25. 13:37

Indulásra kész a Budapest Plant-Powered Perspectives 2022 konferencia, a V4 országokban már sikeresen futó innovatív növényi alapú élelmiszeripari rendezvény, amely 2022.11.10-én kerül megrendezésre Budaörsön a Metro Gasztroakadémián.

(Fotó: Pixabay)

A tavaly hagyományteremtő jelleggel megrendezett konferencia egyértelműen bebizonyította, hogy hatalmas igény van a növényi szektor szereplői részéről az ilyen típusú találkozásokra: a teltházas eseményen a magyar vegán piac legjelentősebb szereplői képviseltették magukat, mérettől függetlenül. Az inspiráló előadások kirajzolták a világpiacot követő hazai trendeket, és olyan diskurzust indítottak, melyre soha korábban nem volt példa idehaza.

Miről lesz szó a konferencián?

A konferenciára idén is elsősorban élelmiszertermelőket, alternatívákat kereső tejipari és húsipari képviselőket, élelmiszeripari és élelmiszertechnológiai startupokat, az FMCG, a HoReCa és a kiskereskedelmi piac képviselőit, élelmiszeripari befektetőket és a legújabb táplálkozási trendeket figyelemmel követőket várják.

A résztvevők kilenc témában összesen tíz előadót hallgathatnak meg, emellett hat szakmai panelbeszélgetésbe kapcsolódhatnak be. Lesz szó a piaci- és jogszabályi környezetről, a növényi alapú élelmiszerek Általános forgalmi adójának a kérdéséről, a növényi élelmiszer-előállítás és a vendéglátás legfontosabb kérdéseiről, de azok is találnak maguknak izgalmas témákat, akiket az üzleti növekedés motivál.

Jegyek itt rendelhetők a konferenciára

 

Kapcsolódó cikkeink