A PICK a szurkolói élményre építi új kampányát

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 11. 16. 11:32

A 2021-2022-es labdás sportesemények után az idei év végén ismét átélhetjük a nagy, közös szurkolások összetartó erejét.  A PICK most is arra buzdít: legyen a sport és a szurkolás közösségi élmény, a legszebb pillanatokat pedig tegyük felejthetetlenné PICK szalámis szendvicsekkel! 

A PICK: a Téliszalámi és Rákóczi rúdáru szalámik időszakosan szurkolói ajándékkal is elérhetőek

A PICK generációk óta, minden emlékezetes esemény során velünk van már több, mint 150 éve, a legnagyobb sportpillanatok sem kivételek ez alól. Ugyan a magyar sportolókért most nem izgulhatunk, viszont ha más-más csapatnak is szurkolunk, szurkoljunk együtt kedvenceinknek!

A PICK most is gondoskodik arról, hogy még emlékezetesebbé váljanak ezek az örömteli pillanatok. A sportesemények alkalmából külön megalkotott szurkolói és különféle nemzetek szendvicsreceptjeit ajánlja a szurkoláshoz inspirációként, amelyek garantálják, hogy ezek a közös pillanatok is valódi ízemlékké váljanak.

„A PICK egész évben törekszik arra, hogy értéktöbbletet nyújtson a fogyasztóknak. Csak egy-két példát kiemelve, a szeletelt 70 g-os PICK Téliszalámikat jelenleg is +11%-kal túltöltve kínáljuk, az iskolakezdést pedig túltöltött szeletelt Szalametti szalámikkal és a párizsikkal támogattuk. Mindemellett egész évben szinte folyamatosan árakciókkal, összecsomagolásokkal és különféle nyereményjátékokkal, promóciókkal várjuk a fogyasztókat az üzletekben.”

– mondta el Szabó-Spanyol Henriett a PICK márka senior brand managere.

Mindehhez hűen idén ősszel is különleges, limitált kiadású termékekkel készül a PICK: a Téliszalámi és Rákóczi rúdáru szalámik időszakosan szurkolói ajándékkal, egy mini focilabdával lesznek elérhetőek a legtöbb kereskedelmi üzletben. A termékek látványos bolti kihelyezésekkel egészülnek ki, illetve a kampány időszaka alatt, a szeletelt PICK Téliszalámik egyes kiszerelései túltöltve kaphatóak.

A szurkolói kampány népszerűsítésében olyan ismert TikTok és Instagram influencerek is részt vesznek, mint Szabi a Pék és Sándor Orsi. 

Kapcsolódó cikkeink