A nagy kovászosuborka-reveláció
A kis ötlet: a kovászos uborkát régi családi receptként eladni! A nagy ötlet: mindezt egy szendvicsezőben tenni a konkurenciával teli New Jerseyben, úgy, hogy a töltelék kenyér helyett, kovászos uborkába kerül – ezt teszi Katherine Cohen, az Elsie’s szendvicsbár tulajdonosa. A népek imádják a fermentált termékeket (és alapanyagokat), ráadásul a végtermék az egészségtrendekhez is illeszkedik.
És ha valaki a speciális uborkásszendvicset bizarrnak találná, de a recept tetszik neki, a töltelékeket kérheti kovászos vagy nyersuborkaszeletekbe csavarva is; ezek a falatkák a sushi-tekercsekre hasonlítanak.//
Kapcsolódó cikkeink
Többtényezős az élelmezésbiztonság fenntarthatósága
Az ENSZ öt szakosított szervezete által kiadott „Az élelmezésbiztonság és…
Tovább olvasom >Ocado: betáraznak a britek fermentált élelmiszerből 2023-ra
Az Ocado online kereskedő legfrissebb értékesítési adatai szerint a britek…
Tovább olvasom >Ahol a keserű is édes
Erős színek, jól megkülönböztethető, édes és/vagy karakteres ízek – a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A lepárlás elveszett művészete – A nap képe
A legeredetibb italos adventi naptár, amit idén láttunk: A lepárlás…
Tovább olvasom >Társadalmi felelősségvállalás napot tartott a METRO
100 adag melegételt készített el a METRO Gasztroakadémia és adományozott…
Tovább olvasom >Báránytálalás Szecsuanban – A nap videója
Ebben a szecsuáni étteremben mongol módra sütik a háromhónapos bárányt,…
Tovább olvasom >