A nagy kovászosuborka-reveláció
A kis ötlet: a kovászos uborkát régi családi receptként eladni! A nagy ötlet: mindezt egy szendvicsezőben tenni a konkurenciával teli New Jerseyben, úgy, hogy a töltelék kenyér helyett, kovászos uborkába kerül – ezt teszi Katherine Cohen, az Elsie’s szendvicsbár tulajdonosa. A népek imádják a fermentált termékeket (és alapanyagokat), ráadásul a végtermék az egészségtrendekhez is illeszkedik.
És ha valaki a speciális uborkásszendvicset bizarrnak találná, de a recept tetszik neki, a töltelékeket kérheti kovászos vagy nyersuborkaszeletekbe csavarva is; ezek a falatkák a sushi-tekercsekre hasonlítanak.//
Kapcsolódó cikkeink
Többtényezős az élelmezésbiztonság fenntarthatósága
Az ENSZ öt szakosított szervezete által kiadott „Az élelmezésbiztonság és…
Tovább olvasom >Ocado: betáraznak a britek fermentált élelmiszerből 2023-ra
Az Ocado online kereskedő legfrissebb értékesítési adatai szerint a britek…
Tovább olvasom >Ahol a keserű is édes
Erős színek, jól megkülönböztethető, édes és/vagy karakteres ízek – a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megugrik az európaiak utazási kedve: A 2024-es év őszi és téli szezonjának utazási trendjei
Az Európai Utazási Bizottság (ETC) legújabb kutatása szerint jelentős növekedés…
Tovább olvasom >Hello METRO, HelloPay!
Júliustól a METRO kínálatából, valamint a nagykereskedelem értékesítőin keresztül országszerte…
Tovább olvasom >Közel 13 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában 2023 első kilenc hónapjában
Romániában 12,8 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma 2023 első…
Tovább olvasom >