A nagy kovászosuborka-reveláció
A kis ötlet: a kovászos uborkát régi családi receptként eladni! A nagy ötlet: mindezt egy szendvicsezőben tenni a konkurenciával teli New Jerseyben, úgy, hogy a töltelék kenyér helyett, kovászos uborkába kerül – ezt teszi Katherine Cohen, az Elsie’s szendvicsbár tulajdonosa. A népek imádják a fermentált termékeket (és alapanyagokat), ráadásul a végtermék az egészségtrendekhez is illeszkedik.
És ha valaki a speciális uborkásszendvicset bizarrnak találná, de a recept tetszik neki, a töltelékeket kérheti kovászos vagy nyersuborkaszeletekbe csavarva is; ezek a falatkák a sushi-tekercsekre hasonlítanak.//
Kapcsolódó cikkeink
Többtényezős az élelmezésbiztonság fenntarthatósága
Az ENSZ öt szakosított szervezete által kiadott „Az élelmezésbiztonság és…
Tovább olvasom >Ocado: betáraznak a britek fermentált élelmiszerből 2023-ra
Az Ocado online kereskedő legfrissebb értékesítési adatai szerint a britek…
Tovább olvasom >Ahol a keserű is édes
Erős színek, jól megkülönböztethető, édes és/vagy karakteres ízek – a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szallas.hu: jelentősen nőtt az augusztus 20-ára és az ünnepet követő napokra szóló foglalások száma
Az augusztus 20-i érkezésre szóló szállásfoglalások száma 58 százalékkal nőtt…
Tovább olvasom >Nem zár be a Balaton augusztus 20. után
Ha mindben jól megy, akkor idén is átlépi majd az…
Tovább olvasom >A falusi turizmus nemcsak gazdasági hasznot hoz, hanem megerősíti a helyiek önazonosságát is
A falusi turizmus fejlesztés önkormányzatoknak szóló 2025-ös pályázati program azt…
Tovább olvasom >