A mai naptól kizárólag magyar dinnyét vesz át a Lidl

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 06. 30. 11:37

A Lidl évek óta, hagyományosan támogatja a magyar gazdákat. E támogatás abban is megnyilvánul, hogy a mai naptól kizárólag Magyarországon termett görögdinnyét vásárol. A kiváló minőségű magyar dinnye egészen a szezon végéig megtalálható lesz a diszkont-áruházláncban.

dinnye-

A Lidl már évek óta elsők között kezdi meg a magyar dinnye értékesítését. E kezdeményezés nem újdonság a Lidl életében, immáron a harmadik dinnyeszezont indítja úgy az áruházlánc, hogy előnyben részesíti a magyar beszállítók termékeit azáltal, hogy szezonban kizárólag csak a hazai termésű görögdinnyéket árulja áruházaiban.

„Számunkra kiemelkedően fontos a magyar gazdák, aktuálisan a magyar dinnyetermelők segítése, mely összhangban van üzletpolitikánkkal, a legkiválóbb minőségű termékek kínálatának biztosításával, és a két évvel ezelőtt elindított Lidl a magyar beszállítókért programunkkal is” – mondta Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke.

A legdinamikusabban fejlődő hazai áruházlánc két évvel ezelőtt hirdette meg a Lidl a magyar beszállítókért programját, mellyel a magyar gazdák, a magyar gazdaság támogatását tűzte ki célul. A program rendkívül sikeresnek bizonyult, ezen időszak alatt összesen 154 új magyar taggal bővült a beszállítói hálózat, 1700 féle magyar termékkel gazdagodott a kínálat és a magyar termékek aránya is 60 százalék fölé emelkedett.

Kapcsolódó cikkeink