Új kávék a MOL Fresh Cornereiben

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2023. 09. 22. 08:52

Két egyedi kávéújdonság kerül a MOL Fresh Cornerek választékába, amelyek különlegességét az adja, hogy a MOL saját pörkölőüzemében készülnek, és a MOL Csoport nemzetközi hálózatában is kaphatóak lesznek.

Marco Rossi a kávéhozi is ért, nemcsak a focihoz

A Roastar Coffee Company polgárdi kávépörkölő üzemébe szervezett látogatás keretében mutatta be két új, hamarosan a Fresh Corner hálózatába érkező kávéját a sajtónak a MOL

Bár a kávéfogyasztás immár mintegy 700 éve része Európa kultúrájának, a szakemberek még mindig meg tudják lepni új ízekkel a kávé szerelmeseit. Az országosan már négyszáznál is több Fresh Cornerrel büszkélkedő MOL töltőállomásokon páratlan tapasztalat halmozódott fel a kávézási szokásokról – természetes, hogy az ízvilág alakításával is folyamatosan követik a fogyasztói igényeket.

A bemutatóra az újságírókkal különleges vendégek is érkeztek – Marco Rossi, a magyar futballválogatott kapitánya és felesége –, hogy szenvedélyes kávérajongóként megismerkedjenek egy kicsit a kávépörkölés titkaival is és megkóstolják a MOL Fresh Cornerekbe érkező két fajta új kávét; a Brazíliából származó, lágyabb ízvilágú 100% brazil arabicat, illetve az arabica testes aromájának és a robusta gazdag ízének egyesüléséből született arabica és robusta ötvözetet, azaz a Fresh Corner classic kávét.

„Sajnos kevés időt tudunk együtt tölteni a családommal, de a mai egy ilyen kivételes alkalom volt, Mariellával, a feleségemmel. Ráadásul olyan érdekes dolgokat is megtudhattunk a kávéról, és a kávépörkölésről, ami számomra is újdonságot jelentett, annak ellenére, hogy nagy kávérajongó vagyok. Természetesen a két új Fresh Corner kávét is megkóstoltam, mindkettő nagyon finom volt, de a Brazíliából származó 100% brazil arabica közelebb áll az ízlésemhez, mert nagyon aromás, krémes, így espressónak tökéletes.” – mondta el a kapitány a pörkölőüzem meglátogatása után.

Marco Rossi után a vásárlók is megkóstolhatják az új ízeket az ország bármelyik Fresh Cornerében szeptembertől. A két kávé egyébként abszolút a fogyasztók igényeire lett szabva, hiszen az íztesztelésbe hat országból több mint 2000 vásárló lett bevonva, hogy megtalálják a helyi kedvenceket. A tesztekből kiderült, hogy a Fresh Corner rajongói a kakaós, csokis, pörkölt mogyorós és karamellás ízeket kedvelik, amik az új kávékban is megjelennek.

További jó hír az utazóknak, hogy Magyarországon kívül Csehországban, Szlovákiában és hamarosan Romániában is elérhetőek az új ízek a Fresh Corner hálózatában.

 

 

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink