A Juicy Marbles új növényi alapú oldalasának a csontja is ehető
A Juicy Marbles alternatív húsipari vállalat új Baby Ribs terméket dob piacra, azután, hogy egy hasonló terméket egy fogyasztói körnek elküldött tesztelésre még 2023 augusztusában. A Baby Ribs a Marble 3.0 recept alapján készül, amelynek köszönhetően a termék „tiszta címkés”, nem tartalmaz sűrítő-, illetve kötőanyagokat.
A cikk a Trade magazin 2024/8-9. lapszámában olvasható.
Az eredeti növényi alapú termékhez hasonlóan az e termékben lévő csontok is ehetők, szójafehérjével készülnek, és jól beilleszthetők különböző snackekbe, például szárított húsokba, de levesekbe és alaplébe is.
A bevezetéssel a vállalat célja lendületet adni az innovációnak a némiképp lejtmenetben lévő növényi alapú kategóriában. A Juicy Marbles a cég alapítása óta arra törekszik, hogy olyan termékeket fejlesszen, amelyek a fogyasztók által korlátok nélkül felhasználhatók – így például a steakek fűszerezés nélkül, egész darabokban kaphatók. //
Kapcsolódó cikkeink
Növényi alapú termékekkel kiváltható a hús, tojás és tej a fenntarthatóbb jövőért
Egyre többen választanak növényi alapú termékeket a hagyományos élelmiszerek helyett,…
Tovább olvasom >Íz és minőség nélkül nem maradnak versenyben a növényi alapú márkák
Ian Hepburn, a Flora Food Group marketingigazgatója arra figyelmeztetett egy…
Tovább olvasom >A Veganuár™ 2025 kiemelt élelmiszerlánc-partnere a Lidl volt
Csatlakozott a Lidl Magyarország a Veganuár™ 2025 kezdeményezéshez, mely arra…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >