A Juicy Marbles új növényi alapú oldalasának a csontja is ehető
A Juicy Marbles alternatív húsipari vállalat új Baby Ribs terméket dob piacra, azután, hogy egy hasonló terméket egy fogyasztói körnek elküldött tesztelésre még 2023 augusztusában. A Baby Ribs a Marble 3.0 recept alapján készül, amelynek köszönhetően a termék „tiszta címkés”, nem tartalmaz sűrítő-, illetve kötőanyagokat.
A cikk a Trade magazin 2024/8-9. lapszámában olvasható.
Az eredeti növényi alapú termékhez hasonlóan az e termékben lévő csontok is ehetők, szójafehérjével készülnek, és jól beilleszthetők különböző snackekbe, például szárított húsokba, de levesekbe és alaplébe is.
A bevezetéssel a vállalat célja lendületet adni az innovációnak a némiképp lejtmenetben lévő növényi alapú kategóriában. A Juicy Marbles a cég alapítása óta arra törekszik, hogy olyan termékeket fejlesszen, amelyek a fogyasztók által korlátok nélkül felhasználhatók – így például a steakek fűszerezés nélkül, egész darabokban kaphatók. //
Kapcsolódó cikkeink
Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >A növényi alapú jövőért felhagy a hústermékgyártással a Gruppo Tonazzo
Az olasz Gruppo Tonazzo bejelentette, hogy az év végéig felhagy…
Tovább olvasom >150 millió dollárból bővíti a Nestlé USA dél-karolinai üzemét
A projekt keretében a vállalat egy újabb gyártósort telepít az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >Drágul a tej és a tejtermékek: mi áll az árak emelkedése mögött?
A tej és tejtermékek ára az elmúlt hónapokban jelentős növekedést…
Tovább olvasom >Fenntartható csomagolás: fókuszban az újrahasznosítás és a körforgásos gazdaság
A csomagolás az ellátási lánc egyik kulcseleme, ahol a fenntarthatóság…
Tovább olvasom >