A Henkel felvásárolta a Shiseido Professional haj üzletágát az ázsiai-csendes-óceáni térségben

Szerző: Gáspár Kinga Dátum: 2022. 07. 08. 10:32

A Henkel sikeresen lezárta a Shiseido professzionális haj üzletágának felvásárlását az ázsiai-csendes-óceáni térségben. Ezzel a felvásárlással a Henkel a régió fodrászipari üzletágának vezető szereplőjévé válik.

Két kiválóból egy legjobb: a Henkel a Shiseido porfesszionális haj üzletágával erősít az ázsiai és csendes-óceáni térségben

Két sikeres, prémium márka összehozásával vonzó portfóliót hoznak létre, amely egy fedél alatt ötvözi a nyugati és ázsiai szépségápolási szakértelmet, innovációt és oktatást. Azt is bejelentették, hogy Tokióban egy J-beauty innovációs központot hoznak létre, amely termékeket fejleszt és tervez az ázsiai fogyasztók számára. A központ az új termékek fejlesztésének és az összetevők összeállításának bázisaként szolgál majd például a Shiseido Professional és a Schwarzkopf márkák számára.

A Shiseido Professional csapatát szeretettel várják a Henkel családban. A két partner egy erős és sokszínű csapatot épít együtt, hogy megfeleljen az egyre dinamikusabb és gyorsan változó világ igényeinek.

 

Kapcsolódó cikkeink